Magazin 17.02.2019 00:30 Güncelleme: 17.02.2019 00:36

"Sezen Aksu Onaylıyım"

Şehrin yeni buluşma noktası Vor Klein, müzisyen Emir Ersoy ve ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'yi ağırladı.
"Sezen Aksu Onaylıyım"

Mazlum AYDIN

İlk kez Emir Ersoy’un “RocKuba” albümünde bir araya gelen ve büyük ilgi gören ikili, hazırladıkları özel repertuarla dinleyicilerden tam not aldı. Ara ara konuklarla komik anılarını da paylaşan Gonca Vuslateri “Şahane müzisyen Emir Ersoy ile yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. En yakın arkadaşlarım bile neden şarkı söylediğimi merak ediyor. Evet burdan açıklıyorum, ilk dizimde Gönül Dağı’nı söylemiştim ve ilk arayan Sezen Aksu olmuştu. Kızım sen neden şarkı söylemiyorsun diyerek… Sezen Aksu onaylıyım ve şarkı söylemeyi çok seviyorum. Kendime enerjimi akıtacak yeni bir alan yarattığım için mutluyum” dedi. Yaklaşık iki saat süren program boyunca geçmişten günümüze birçok şarkıyı, kendilerine özgü tarzlarıyla seslendiren ikili, Vor Klein’da unutulmaz bir geceye imza attılar.

İstanbul’un tarihi semtlerinden Karaköy’de Ocak ayında kapılarını açan ve kısa zamanda büyük ilgi gören Vor Klein, müzisyen Emir Ersoy ve ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’yi canlı performanslarıyla ağırladı. İlk kez Emir Ersoy’un “RocKuba” albümünde bir araya gelen ve çok beğenilen ikili, hazırladıkları özel repertuarla konukların karşısına çıktı.

“Sezen Aksu’dan onay aldım”

Şarkı söylerken konuklarla sohbet ederek komik anılarını da sık sık paylaşan ünlü oyuncu şarkı söyleme eyleminin kendisini çok motive ettiğini söyleyerek şunları söyledi: “Bana en yakın arkadaşlarım bile neden şarkı söylemeye başladığımı sordu. Bu bir enerji işi aslında. Şahane müzisyen Emir Ersoy ile yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. İlk oynadığım dizide Gönül Dağı’nı söylemiştim aylarca çalışarak ve üzerine titizlenerek. Sonra dizi yayımlandı ve ilk arayan Sezen Aksu oldu. Kızım sen neden şarkı söylemiyorsun diyerek… Ondan aldığım onay ve cesaretle kendimi bu alanda daha güçlü hissediyorum. İçimdeki coşku ve enerjiyi akıtacak başka bir alan bulduğum için çok mutluyum. Şarkı söylemeye devam edeceğim” dedi.

Yaklaşık iki saat süren program boyunca geçmişten günümüze birçok şarkıyı, kendilerine özgü tarzlarıyla seslendiren ikili, Vor Klein’da unutulmaz bir geceye imza attılar.