Vakıf Katılım web
Magazin 15.12.2019 00:30

SEZEN AKSU'YA ÖZEL TEŞEKKÜR

Ayta Sözeri, önceki gece Dalmaz Center'da yine muhteşem bir sahne performansına imza attı. Sezon başından beri Dalmaz Cener'da sahne alan ve hemen her hafta mizasfirlerini doyasıya eğlendiren Sözeri bu haftada geleneği bozmadı.
SEZEN AKSU'YA ÖZEL TEŞEKKÜR

Edip Akbayram'la özdeşleşen "Aldırma Gönül" şarkısını kendine has yorumuyla seslendirerek performansına başlangıç yapan Ayta Sözeri, sevilen şarkılarını art arda seslendirdi. İlk bölümde romantik şarkılarla duygusal anlar yaşattığı müzikseveri ikinci bölümde adeta ayağa kaldıran başarılı şarkıcı, bir an olsun yerinde durmayarak seyircisine danslarıyla eşlik etti.

İki saatlik performansını 'Büklüm Büklüm' adlı parçayla alkışlar eşliğinde noktalayan Ayta Sözeri, yoğun istek üzerine sahneye bir kez daha dönerek ''Hemen her sahnemde adını anmasam olmaz. Bu ülkede Sezen Aksu diye bir gerçek var. Bu ülke müziğine kattığı değerler için huzurlanırızda ona bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.'' diyerek Minik Serçenin ''Tükeneceğiz'' şarkısını çıplak sesle okuyarak büyük alkış aldı.