Magazin 07.10.2022 05:20

SILA 3 YIL ARADAN SONRA YENİDEN HARBİYE AÇIKHAVA'DA

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda uzun bir aradan sonra yeniden sevenlerinin karşısına çıktı.
SILA 3 YIL ARADAN SONRA YENİDEN HARBİYE AÇIKHAVA'DA

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda uzun bir aradan sonra yeniden sevenlerinin karşısına çıktı. BtcTurk PRO sahnesinde eski şarkılarının yanı sıra yeni şarkılarını da kendisini dinlemeye gelen sevenleriyle hep bir ağızdan söyleyen sanatçı, serin sonbahar akşamını şarkılarıyla ısıttı.

Sıla, 3 yıl sonra tekrardan Harbiye Açıkhava'da KerkiSolfej organizasyonun gerçekleştirdiği konserde İstanbullularla buluşmanın mutluluğunu: "Ne kadar özlemişim burada sizlerle olmayı, şarkıları hep birlikte söylemeyi. Çok uzun süre ayrı kaldık maalesef. Bu akşam yükleri hafifletmek, neşeyi artırmak için karşınızdayız." sözleriyle seyircisiyle paylaştı.

Nihan Peker imzalı iki farklı kıyafetle sahneye çıkan Sıla, şıklığıyla da göz kamaştırdı. Konserin sonlarına doğru yağan yağmura aldırış etmeyen hayranları sanatçının hareketleri şarkılarına danslarıyla eşlik etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sıla, sevenlerinin yoğun isteği üzerine alkışlar eşliğinde sahneye yeniden çıkarak 'Aslan Gibi' ve 'Alain Delon' şarkılarıyla bis yaptı.

Ekim Ayında Konserleri Tam Gaz Devam Edecek

Sıla, 6 Ekim Perşembe Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, 8 Ekim Cumartesi Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, 14 Ekim Cuma Antalya Açıkhava, 15 Ekim Cumartesi Alanya Açıkhava Tiyatrosu, 17 Ekim Pazartesi Diyarbakır Z Restaurant Açıkhava Sahnesi, 25 Ekim Salı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak.