Magazin 15.05.2016 08:01

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu dünyaevine girdi

Oyuncu çiftin nikah töreni, Cunda Adası'nda bir otelde yapıldı Düğüne, sanat dünyasından ünlülerin aralarında bulunduğu 300'e yakın davetli katıldı YENİBİRLİK BALIKESİR - Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Balıkesir'in…
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu dünyaevine girdi

Oyuncu çiftin nikah töreni, Cunda Adası'nda bir otelde yapıldı

Düğüne, sanat dünyasından ünlülerin aralarında bulunduğu 300'e yakın davetli katıldı

YENİBİRLİK BALIKESİR - Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yapılan törenle dünyaevine girdi.

Cunda Adası'nda, Ortunç Koyu'nda bir otelde gerçekleştirilen nikah törenine, Uğur Yücel, Osman Sınav, Bergüzal Korel, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Ebru Akel, Sarp Akkaya, Güven Kıraç gibi  sanat dünyasından isimlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 300 davetli katıldı.

Sinem Kobal, Tuvana Büyükçınar imzalı gelinlik, Kenan İmirzalıoğlu ise özel dikim smokin giydi.

Çift, nikah alanına düğün marşı ile girdi ve Ta Tragoudia Mou şarkısı eşliğinde konuklar arasından yürüdü.

Düğünde, çiftin nikahını Ayvalık Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Selda Kaplan kıydı. Sinem Kobal'ın vefat eden teyzesi Gülay Dereci'nin eşi Erdal Dereci ile Ahmet Sınav, nikah şahitleri oldu.

Nikahtan sonra konuklar yemek alanına geçti. Çift, ilk danslarını ise Fly to the Moon adlı şarkı eşliğinde yaptı.

Basın mensuplarının karşısına çıktılar

Gazetecilerin alınmadığı düğünde, nikahın kıyılmasının ardından bir süreliğine otelin dışına çıkan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, basın mensuplarına poz verdi.

İmirzalıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, mutluluğunu dile getirdi.

Bu saatten sonra söylenecek tek bir söz olduğunu belirten İmirzalıoğlu, "Çok şükür, Allah tamamına erdirdi. Buraya kadar geldiniz, iki gündür çok ciddi bir efor sarf ettiniz. Bunun farkındayız. O yüzden size 'merhaba' demek istedik." diye konuştu.

Kobal ise çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti.