Magazin 24.05.2019 00:30

Sinemada İsmail Hacıoğlu dönemi

"Ayla" filmiyle adını dünyaya duyuran İsmail Hacıoğlu, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Yapımcıların teklif yağdırdığı başarılı oyuncu, üç yeni filmle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor: "Şuursuz Aşk", "Dumlupınar: Vatan Sağ Olsun" ve "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu"
Sinemada İsmail Hacıoğlu dönemi

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin Oscar aday adayı olan “Ayla” filminde sergilediği performansla sinema dünyasında yankı uyandıran İsmail Hacıoğlu, çalışmalarına son sürat devam ediyor. Adını tüm dünyaya duyurmasını sağlayan “Ayla” filminin hemen ardından yeni projeler için kolları sıvayan başarılı oyuncu, birbirinden farklı üç yapımla iddialı geliyor.

YAPIMCILARIN GÖZDESİ

Üstlendiği her rolü hakkını vererek canlandıran ve oyunculuktaki başarısıyla sinema yapımcılarının gözdesi haline gelen İsmail Hacıoğlu, yeni sezonda “Şuursuz Aşk”, “Dumlupınar: Vatan Sağ Olsun” ve “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmlerinde rol alacak.
TERS KÖŞE ROLLERLE ŞAŞIRTACAK

İsmail Hacıoğlu, “Şuursuz Aşk”ta ters köşe bir rolle seyirci karşısına çıkacak. “Dumlupınar: Vatan Sağ Olsun”da ise Çanakkale Boğazı'nda 66 yıl önce yük gemisiyle çarpışarak batan Dumlupınar denizaltısında yaşam mücadelesi veren kahramanlardan birine hayat verecek. Başarılı oyuncu, dünya şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu’nun yaşamını anlatan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmindeki sürpriz rolüyle de adından sıkça söz ettirecek.