Magazin 14.02.2018 08:30 Güncelleme: 13.02.2018 22:26

'Sofra Sırları'na Görkemli Gala!

Yönetmenliğini ve senaristliğini Ümit Ünal'ın üstlendiği, Demet Evgar, Fatih Al, Alican Yücesoy, Fırat Altınmeşe ve Elit Andaç Çam'ın rol aldığı komedi filmi "Sofra Sırları"nın galası, Vadi İstanbul Avm'de gerçekleşti. Davetlilerin büyük beğenisini kazanan filmin, 16 Şubat Cuma günü vizyona gireceği açıklandı. Sofra Sırları'nın galasına; İzzet Altınmeşe, Gülcan Arslan, Ece Uslu, Ceren Moray, Metin Akdülger, Melis Birkan, Dilara Öztunç, Aydan Taş, Perihan Ünlücan, Atılgan Gümüş, Erdem Akakçe, Atılay Uluışık, Akasya Aslıtürkmen, Deniz Bolışık, Gülin İyigün gibi ünlü isimler katıldı.
'Sofra Sırları'na Görkemli Gala!

Kırmızı halıda tam kadro poz veren filmin oyuncuları, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

"Kimse öldüğüne üzülmeyecek"

Demet Evgar; "Sofra Sırları, bir kadının özgürlük hikayesini konu alıyor. Film  aslında seyirciyle buluştukça daha da özgürleşecek. İzleyen herkese şifa olsun, bundan sonraki söz seyircinin" dedi. Güzel oyuncu filmi izleyeceklere de şu tavsiyede bulundu "Seyirci filmden çıktığında kimsenin öldüğüne üzülmeyecek ama  çıktıklarında acıkabilirler, karınlarını doyurup filme gelmeliler." diye ekledi.

"Herşey harikaydı"

Filmde komiser karakterine hayat veren Alican Yücesoy; "Oyuncuların bir kısmıyla zaten önceden tanışıyorduk, Ümit'le de yıllar önce çalışmıştık. Çok güzel bir set süreci geçirdik, baştan sona harikaydı. Bundan sonraki aşaması da iyi geçecek, çünkü bu hissedilebilir birşey" dedi.

10 yıllık projesini hayata geçirdi!

Filmin yönetmen ve senaristi  Ümit Ünal ise "Sofra Sırları benim yaklaşık 10 yıllık bir projem, son üç sene içersinde hayata geçirebildik. Bu kadro ile çalıştığım için çok mutluyum. Hepsi ile tekrar gözüm kapalı çalışabilirim." dedi.

"Sıra çocuklarda"

İzzet Altınmeşe, filmin oyuncu kadrosunda yer alan oğlu Fırat AltInmeşe hakkındaki soruları cevapladı. "Bir baba için en büyük servet hayırlı evlattır, bu yüzden çok mutlu ve şanslıyım. Eşimle geçen gün evde konuşurken, 'Bu yaşa kadar senin haberlerini alıyorduk, şimdi sıra çocuklarda' diye güzel bir laf söyledi. Gerçekten de doğru, sıra şimdi çocuklarda biz sıramızı savdık." diyerek samimi bir dille duygularını aktardı.