Spor 25.02.2016 22:01

Son 16'nın favorisi Fener

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı karşısında hak ederek turu geçtiklerini söyledi.  YENİBİRLİK- Lokomotiv Stadı'nda 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra  düzenlenen…
Son 16'nın favorisi Fener

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı karşısında hak ederek turu geçtiklerini söyledi. 

YENİBİRLİK MOSKOVA - Lokomotiv Stadı'nda 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra  düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, zor bir karşılaşma oynadıklarını ama istediklerini aldıklarını belirtti. Lokomotiv Moskova'nın ilk maçtaki 2-0'lık skoru çevirmek için sahaya çıktığını anlatan Pereira, şöyle konuştu: Kendi sahamızda 2-0 kazandığımız maçta daha agresiftik. Bugün istediğimizi zaman zaman gösteremedik. Onlar da üzerimize geldi doğal olarak. Lokomotiv Moskova'nın daha atak oynayacağını ve risk alacağını biliyorduk. Devrenin sonuna kadar oyun kontrol altındaydı. O gol turu her iki tarafa da açık hale getirdi. Onlara güven verdi, bizde de soru işaretleri oluştu. İkinci yarıda bu soru işaretlerinin oluşturduğu şüphelerle sahaya çıktık. Top bizdeyken güven eksikliği yaşadık. Biraz daha üzerimize geldiler. Bir gol atarsak turu tamamen bitireceğimizi biliyorduk. Bu şekilde oyuna devam ettik. Turu geçmeyi hak ettiğimizi düşünüyorum.”dedi. Vitor Pereira, bir Rus gazetecinin "Sonraki turda Manchester United ile karşılaşmak ister misiniz?" sorusuna "Bir sonraki turun en önemli ismi biziz. Kendi işimizi yapacağımızı düşünüyorum. Rakibimiz belli olduğunda durumlara bakarız" cevabını verdi.