Magazin 17.02.2020 00:30

SON ŞARKIM İLK DEFA O SES TÜRKİYE'DE YAYINLANDI

Değerli müzisyen Tarık Sezer'in Türkiye'nin en iyi vokalist ve müzisyenlerinden oluşan Tarık Sezer Orkestrası, başarılı sanatçı Hakan Altun ile ''Son Şarkım'' isimli projede bir araya geldi.
SON ŞARKIM İLK DEFA O SES TÜRKİYE'DE YAYINLANDI

''Son Şarkım'' şarkısının klibi geçtiğimiz akşam ilk defa O Ses Türkiye programının Final Bölümü'nde sürpriz bir şekilde yayınlandı ve geceye damgasını vurdu.

Son Şarkım projesi ile ilgili Acun Ilıcalı ise düşüncelerini şu şekilde dile getirdi; '' Bugün özel bir gün. Tarık Sezer müzik dünyasının çok önemli isimlerinden biri bunu hepimiz biliyoruz. Hakan Altun'la birlikte çok güzel bir klibi ve çok güzel bir şarkıyı hayata geçirdiler. Düşünün bu orkestrayla Hakan Altun buluşursa ortaya nasıl güzel şeyler çıkar. ''

Stüdyoda binlerce dinleyiciden alkışlar alan çalışma, televizyonları başında milyonlar tarafından da ilgiyle karşılandı ve YouTube'da bir günde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Söz ve müziği Gülden'e, düzenlemesi Tarık Sezer'e ait olan şarkının klip yönetmenliğini Ecem Gündoğdu, görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu üstlendi.

Tarık Sezer Orkestrası'nın yeni albüm projesinin ilk teklisi olarak yayınlanan “Son Şarkım”'ın ardından, belirli aralıklarla çalışmalarını dinleyicilerle buluşturacak olan ekip sürpriz isimler ile müzik severlerin karşısına çıkacak.

Tarık Sezer Orkestrası ft. Hakan Altun “Son Şarkım”, Tarık Sezer Prodüksiyon etiketiyle 15 Şubat tarihinde tüm dijital platformlarda yerini aldı.