Magazin 27.09.2021 18:20

SONBAHAR TURNESİ EGE'DEN BAŞLADI

Şarkıları ile kitleri peşinden sürüklemeye devam eden Buray, İzmir ve Denizli'de peş peşe verdiği konserlerle Sonbahar Turnesinin startını verdi.
SONBAHAR TURNESİ EGE'DEN BAŞLADI

Kerkisolfej organizasyonu ile gerçekleştirilen muhteşem konser serisinin ilk akşamında İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunda sahneye çıkan Buray, olağanüstü performansı ile müzik severlerden tam not aldı.

MİNİK DÜET

Mini maratonun ikinci gününde Denizli Açıkhava Tiyatrosu sahnesinden hayranlarını selamlayan Buray, kendisini dinlmeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Dinleyiciler arasında yer alan minik bir hayranı ile kısa birde düete imza atan Buray, iki saat süren konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.

Alanı dolduran müzikseverlerin tezahüratları eşliğinde sahneye geri dönerek yaz aylarına damgasını vuran ''Alaz Alaz'' şarkısına bis yapan başarılı sanatçı, finaldeki meşale şovuyla müzikseverlerin coşkusunu ikiye katladı.

KIRMIZI TOTEM

İki günde yaklaşık 1500 km yol kat eden ve binlerce müzikseverin kalplerin kalplerine dokunmayı başaran Buray, her iki sahnesinde de kendisine şans getirdiğine inandığı kırmızı ayakkabılarını tercih etti.