Magazin 18.08.2018 02:00

Sorulardan Kaçmak İçin Kural Tanımadı

Ünlü popçu Hande Yener nişanlısı Ümit Cem Şenol'dan üçüncü kez ayrıldığını 15 gün önce duyurmuştu. Hatta bir konseri sonrasında samimi açıklamalar yapan Yener 'Aşkta başarısızım, duygusal hayatım çöküntü içinde' demişti.
Sorulardan Kaçmak İçin Kural Tanımadı

Geçtiğimiz haftalarda Hande Yener'le ilişkisi biten Ümit Cem Şenol alışveriş turuna çıkıp, on binlerce liralık harcama yapmıştı. Hande'ye barışmak için çanta alan Şenol'un, ödemeyi de popçunun kredi kartıyla yapması gündeme bomba gibi düşmüştü. Hande Yener önce ki gece bayan arkadaşlarıyla Bebek'te waffle yerken görüntülendi. Habercilerin kendisini fark ettiğini gören Hande Yener panik oldu. Ünlü şarkıcı waffle ve çayını yarı da bırakıp yanında ki arkadaşına para verdi. Yener, "Al şu parayı, hesabı hemen ödeyin gitmemiz lazım" dediği görüldü.

Kendisine yöneltilen sorulara telefonla konuştuğunu göstererek; "Müsait değilim" diyerek konuşmak istemediğini belirtti. Muhabirlerin ayrılık hakkında ki ısrarlı sorularına cevap vermeyen Hande Yener, aracını park halinden çıkartırken de telefon kulağındaydı. Yener'in bu hareketi, sorulardan kaçmak için kural tanımadı dedirtti.