Ekonomi 12.01.2022 07:00

Soycan Şirketler Grubu, güçlü atılımlarla 2021 yılında yüzde 30 büyüdü

"Be global, act local" anlayışıyla; lojistik ve tedarik zinciri yönetimi, uluslararası ticaret, otomotiv ve e-ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren, 14 şirketiyle ulusal ve kıtalararası ticaret yapan Soycan Şirketler Grubu, yatırımlarının sonuçlarına ulaştığı 2021 yılını 715 milyon TL ciro ile noktaladı.
Soycan Şirketler Grubu, güçlü atılımlarla 2021 yılında yüzde 30 büyüdü

“Be global, act local” anlayışıyla; lojistik ve tedarik zinciri yönetimi, uluslararası ticaret, otomotiv ve e-ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren, 14 şirketiyle ulusal ve kıtalararası ticaret yapan Soycan Şirketler Grubu, yatırımlarının sonuçlarına ulaştığı 2021 yılını 715 milyon TL ciro ile noktaladı. Grup şirketleri CAG Logistics, Sarpedon Global Trade ve Zeynela Motor Vehicles özelinde farklı ülkelerde yatırımlarını sürdüren Soycan, sektörlere yönelik çözümler sunmaya devam edeceği 2022 yılında yüzde 20 büyüme hedefine odaklandı.

Anadolu’da, Bolu’nun küçük bir kasabasında temelleri atılan, bugün 70 yıllık ticari geçmişiyle farklı sektörlerde iş yapabilme kabiliyeti kazanmış, yerel bir şirketten kıtalar arası ticari faaliyet yapan bir şirketler grubuna dönüşmüş ve Anadolu’nun çok kültürlü ticari geleneğini tüm dünyaya taşırken, ülkeler arası ticarete katkı sağlayan Soycan Şirketler Grubu, yeni hizmet alanlarında faaliyet gösterdiği 2021 yılında 715 milyon TL ciroya ulaştı. Yaptığı yatırımların karşılığını 2021 yılında yeni atılımlarla alan Soycan, ticari kabiliyetini geliştirerek yeni pazarlara açıldı.