Kitap 06.06.2023 08:59 Güncelleme: 05.06.2023 22:05

STA BİR ŞİFACININ KADİM SIRLARI

Batılı Bir Kuşkucu, Doğulu Bir Usta ve Hayatın En Büyük Sırları
STA BİR ŞİFACININ KADİM SIRLARI

İhtiyacı olan herkesin zihinsel, fiziksel, duygusal ve spiritüel bakımdan iyileşmesine yardımcı olan kadim sırları aktaran, başlangıcı Buda’nın özel şifacısına kadar uzanan ve yüzyıllarca kesintiye uğramadan varlıklarını sürdüren usta şifacılardan biri olan Dr. Naram ile tanışmak ister misiniz?

Sadece hastaların nabızlarına dokunarak anında problemlerini anlayan Dr. Naram doğada bulunan çeşitli bitkilerden ve baharatlardan oluşturduğu reçetelerle hastalara şifa sağlıyordu. Dr. Naram’ın “Derin şifanın 6 anahtarı” dediği yöntemle doğru teşhisler koyabilmesinin ve insanları etkili bir şekilde iyileştiriyor olmasının altında yatan nedenleri gözlemleyen ve aktaran Dr. Clint G. Rogers’ın yolculuğu hepimiz için yararlı olabilecek dersler barındırıyor.

“Yolculuk beni, Kaliforniya Hollywood’daki Lowes Luxury Hotel’den İtalya’daki en iyi pizza restoranına, New York şehrinde İkiz kulelerin yıkıldığı sıfır noktasından Mumbai’nin varoşlarına, Finlandiya’daki temiz ve düzenli Joensuu Üniversitesi’nde yaptığım araştırmalardan, Himalaya dağlarının uzak bölgelerindeki ateş çukurlarına ve saklı kalmış tapınaklara taşıdı durdu. Son on yıl boyunca Dr. Naram ile birlikte 21 ülkede 100’den fazla şehri gezmişiz.”

Dr. Clint G. Rogers’ın yazdığı, Esin Akan’ın dilimize çevirdiği Usta Bir Şifacının Kadim Sırları Destek Yayınları’ndan çıktı.

Arka Kapak Yazısı:

Hayatınızı Değiştirecek Olan Kadim Sırları KEŞFEDİN

Bir üniversite araştırmacısının ABD’den çıkıp, Himalayalara kadar giden ve Buda’nın özel hekimi ile başlayan kadim şifa silsilesindeki sırları keşfetme yolculuğuna katılın.

Himalayalardaki büyük şifacılar, binlerce yıl boyunca; fiziksel rahatsızlık, fizyolojik hastalık ve ruhsal problem tedavisi için kullanılan bu güçlü şifa bilimini incelemişler. Doğal şifa yöntemlerinin en etkili olanları, kadim belgelere kaydedilmiş. Şimdi ise bu çığır açıcı, gerçek hayat hikâyesinde, Efsanevi Usta Şifacı Dr. Naram, yazarın tanıklığında çeşitli şifa sırlarını açıklamaktadır.

Bu kitapta keşfedeceğiniz sırlar, hayatınızı tamamen değiştirecektir.

Dr. Naram’ı tanırım, hayatımı kurtarmıştı. Bu kitap, birçok “aydınlanmış” aziz kişi tarafından kutsanmıştır ve onların kutsamalarındaki güç, siz çalıştıkça size de ulaşacaktır. Hangi dinden ya da eğitimden olursanız olun, kendinizi şimdi fiziksel, zihinsel, duygusal veya ruhsal olarak bulunduğunuz noktadan daha yükseğe taşımak isterseniz bu kitap sizin için bir kılavuz, “muhteşem yeni geleceğiniz”e açılan gizli kapının kilidini açacak olan gizli bir söz ya da sihirli anahtar olacaktır.

– Swami Omkar Das Ji Maharaj, Nirmohi Akhada silsilesinin 1008 Mahamandaleshwar Master’ı

Bu kitap bir armağandır. Bu dünyada sevdiğim herkesin ve bütün insanların okumasını isterim. Ebedi bilgelik içeriyor ve zamanla kanıtlanmış ev reçetelerinin İncil’i niteliğinde...

– Dr. Aditi Govitrikar, Harvard mezunu doktor ve Supermodel Dünya Güzeli

Bütün iyi dileklerim ve dualarım bu kitabın üzerinde ve bu kitabı okuyacak olan milyonlarca kişinin hayatına derin şifa, mutluluk ve zihin huzuru gelecektir.

– Ven. Thupten Ngodup, 14. Dalai Lama Cenapları

Yazar Hakkında:

Dr. Clint G. Rogers bir üniversite araştırmacısıydı ve “alternatif tıp“ için hiç zamanı yoktu. Batı biliminin dışında hiçbir şeye açık olmayan bir “kuşkucu“ olarak Dr. Naram’ın kadim şifa dünyası ile ilk karşılaştığında, tanık olmuş olduğu vakaları dikkate almama ve önem vermeme eğilimindeydi.

Bu durum, modern tıp kendi babasının sağlığı konusunda başarısızlığa uğrayıncaya kadar devam etti ve babasını hayatta tutmak için umutsuzca her çareye başvuracak hale geldi.

Şimdi milyonlara ulaşmış olan TEDx konferansları ve çığır açıcı nitelikteki “Usta Bir Şifacının Kadim Sırları“ adlı kitabında Dr. Clint, babasına olan sevgisiyle, birden mantıklı ya da mümkün olduğunu düşündüğü her şeyin ötesine itilmiş olduğunu ve kendisini şifa mucizelerinin sıradan bir olay gibi göründüğü bir dünyada bulduğunu açıklıyor.

Kitap basılıncaya kadar Dr. Clint, 10 yıl boyunca Dr. Naram’la birlikte yaptığı seyahatler sırasında kadim metinleri belgeledi ve daha çok kişiyi onların varlığından haberdar etti. Bu kitabın ve TEDx konferanslarının yanı sıra Dr. Clint, Dr. Naram ile birlikte Almanya Berlin’deki bir üniversitede, bu kadim şifa sırlarını öğrenip uygulamak isteyen parlak doktorlar için sertifika kursları organize edip eğitimler verdi. Dr. Clint halen, engin düşünen ve çalışan kişilerin, herkesin yararlanacağı, dünyadaki en büyük bilgeliği kovaladıkları bir kuruluş olan Dünya Sağlığı Bilgeliği organizasyonunun CEO’sudur. Ayrıca Dr. Naram’ın çok sevdiği insani yardım sağlayan Kadim Şifalar Vakfı’nda görev yapmaktadır. Dr. Clint’in en büyük tutkusu, derin şifanın bu şeklini paylaşmaktır. Bunu herkes seçmeyebilir, ama en azından böyle bir seçimin olduğundan haberlerinin olmasında yarar vardır.