Spor 17.07.2018 12:28

Steelers'ta Le'Veon Bell'in Akıbeti Belli Oldu

Yıldız running back Le'Veon Bell, önümüzdeki sezon da Pittsburgh Steelers forması giyecek.
Steelers'ta Le'Veon Bell'in Akıbeti Belli Oldu

Bertan ERMAN,

Steelers'ın Genel Müdürü Kevin Colbert, konuyla ilgili, "Le'Veon Bell ile her ne kadar uzun vadeli sözleşme imzalayamasak da, 2018 yılında da takımımızda olacağından dolayı heyecanlıyız. Transfer süresinin son gününe kadar ortak bir zemin bulmak için çok çalştık; ama bunu başaramadık. Le'Veon, bu sezon özel bir franchise tag anlaşmasıyla oynayacak. 2018 sezonu tamamlandıktan sonra, Le'Veon ile yine uzun vadeli bir anlaşma sağlamak için çok çalışacağız. Umarım, kariyerine Pittsburgh Steelers'ta devam eder." şeklinde bir yazılı açıklamada bulundu.

Öte yandan Le'Veon Bell ise, kariyerinin geleceği ve sözleşme süreciyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Tüm Steeler Taraftarlarına,

İsteğim, daima bir Steeler olarak emekli olmaktır. İki taraf da, bunun (uzun vadeli sözleşme) için çok çalıştı. Ama NFL de bu zamanda zor bir iş. Taraftarlar, onları hayal kırıklığına uğrattığım için üzgün olduğumu düşünüyordur. Ama güvenin bana; 2018 benim en iyi sezonum olacak."

26 yaşındaki running back, kariyerinin ilk 5 sezonunda, Pittsburgh Steelers adına mücadele etti. Başarılı running back, Sarı Siyahlılar ile normal sezonda toplam 62 maçta görev alırken, 1229 koşu oyununda 5336 yarda mesafe koştu ve 35 koşu touchdownına imza attı. Pas oyunlarında ise 397 pasın 312'sini yakalayan Bell, 7 pas oyununu touchdown ile sonlandırdı. Ayrıca Bell, kariyerinde 3 kez Pro Bowl'a ve 2 kez All-Pro'ya seçildi.