Magazin 15.12.2018 02:12

Stüdyoda ''Barbie'' Sürprizi

2013 yılında hayatını Ercüment Nefesoğlu ile birleştirdikten sonra iki kez anne olma mutluluğunu yaşayan Seda Üren, sahnelere geri dönüyor...
Stüdyoda ''Barbie'' Sürprizi

Hazırlıklarını bir süredir sessiz sedasız sürdürdüğü yeni single'ı için geçtiğimiz gün stüdyoya giren başarılı sanatçı, heyecanını basın mensupları ile paylaştı. Sözü ve müziği Murat Güneş'e, düzenlemesi Suat Sakarya'ya ait olan ''Tuzağındayım'' adlı yeni şarkısının okumaları için stüdyoya giren Üren, ekip arkadaşları tarafından hazırlanan sürpriz pasta ile mutluluğuna mutluluk kattı.

2019 Benim Yılım Olacak...

Bir dönem adı ''Barbie''ye çıkan başarılı sanatçı, kendisi için sürpriz pasta ile basın mensuplarına poz verdikten sonra kendisine yönetilen soruları yanıtladı. ''İnsanların oldukça hoşuna gideceğini düşündüğüm damar bir parça ile geri dönüyorum.'' sözleri ile müzikseverlere müjdeyi veren Seda Üren, sahnelerden uzak kaldığı dönemlerle ilgili kendisine yöneltilen sorulara ise; ''Benim için son derece güzel yıllardı. İki kez anne olma sevincini yaşadım. Çocuklarım yavaş yavaş büyüyor. Artık sahnelere geri dönme zamanım geldi. 2019 yılına oldukça iddialı giriyorum. 2019 benim yılım olacak.'' sözleri ile yanıt vererek oldukça iddialı bir çıkış yaptı.

Sesi Olan Çıkar Aslanlar Gibi Şarkısını Söyler...

2013 yılında yaşadığı klip kazasını anımsatarak ''Klip çekmekten korkuyor musunuz? Bu olay sizde bir travmaya neden oldu mu?'' sorusunu yönelten gazetecilere ''Asla. Evet Allah korudu ve ölümden döndüm. Evet önceleri bazı travmatik şeyler yaşadım ancak adı üstünde işte kaza. Allah'tan başka hiç bir şeyden korkmuyorum ve onun alnımıza yazdığı kadere inanıyorum. Kaderde varsa yolda yürürken bile başımıza kötü şeyler gelebilir. Ben tüm benliğimle önce Rabb'ime daha sonrada eşim ve çocuklarıma emanetim. Dolayısıyla en kısa sürede şarkımızı kliplendireceğiz.'' ifadeleriyle yanıt veren Seda Üren, sanatçı dostu Linet'in başlattığı ''Playback'' polemiğine de farklı bir bakış açısı getirdi. ''Çok zaruri haller dışında canlı okumayı tercih ederim. Sanatçıyız.İşimiz şarkı söylemek... Zaten sesi olan insan çıkar aslanlar gibi şarkısını okur. Canlı şarkı söylemek her baba yiğidin harcı değil.'' diyen Üren polemiği faklı bir boyuta taşıdı.

Mahkemede Takım Elbise Giyen Ceza İndirimi Almasın...

Son olarak 2018 yılında gerçekleşen ve magazin dünyasında da kendisini hissettiren şiddet olaylarına da değinen Seda Üren,  “Şiddet en can alıcı ve en ince noktamız. Yeryüzünde Allah’ın yarattığı tüm varlıkların şiddet görmesine karşıyım. Kadın, erkek, kedi köpek, karınca, kuş hiç fark etmez... Bu konudaki kanunların ve cezai şartların daha da katılaşmasını diliyorum. Bu tip vakalarda hafifletici sebepler ortadan kalsın. Sırf mahkemeye takım elbise ile geldi diye zalimler ceza indirimi ile ödüllendirilmesin.” diyerek şiddete karşı olduğunu dile getirdi.