Magazin 12.11.2019 00:30

SU SOLEY'İN ZAMANSIZ AŞK'I! 

Adından iddialı bir şekilde söz ettiren alternatif müziğin güçlü isimlerinden Su Soley, yepyeni şarkısı Zamansız Aşk'ı müzikseverler ile buluşturdu.
SU SOLEY'İN ZAMANSIZ AŞK'I! 

Sözü, müziği, düzenlemesi ve yapımı Su Soley’e ait olan şarkıda, ön plana çıkan ritmik altyapı ve duygusal sözler dikkat çekiyor. Yorumculuğu ile de büyüleyen Su Soley’in şarkıda okuduğu rap bölümleri ise Zamansız Aşk’ı daha da çarpıcı kılıyor.

Şarkıda yer alan güçlü vokal tekniğiyle müzikseverlerin kulağında eşsiz bir tat bırakacak olan Su Soley, Zamansız Aşk ile dinleyenlerini bambaşka bir atmosfere sürüklüyor.

Su Soley:'' Şarkının çok özel bir tınısı var.''

Bağımsız ve güçlü bir tarza sahip olan yeni şarkısı için uzun süredir çalışmalarını titizlikle yürüttüğünü dile getiren Su Soley, yepyeni şarkısı için duygularını şu sözlerle ifade ediyor; ‘’Bu proje benim için çok büyük bir heyecan. Yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğümüz Zamansız Aşk’ı nihayet dinleyicilerle buluşturuyoruz. Şarkının çok özel bir tınısı var. Sözler ise bana göre can alıcı oldu. Ortaya güzel bir çalışma koyduğumuzu düşünüyorum. Umarım herkes beğenir.’’


Yeni şarkısının fotoğraf çekimi  için Buse Tirman'ın objektifine birbirinden renkli ve enerji dolu pozlar veren Su Soley, yakında kliplendireceği Zamansız Aşk şarkısı ve klibiyle fark yaratacak.