Emlak 18.03.2019 16:03

Sur Yapı Fark Yaratan Projeleriyle Arap - Türk  Gayrimenkul  Fuarı'nda

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, 23– 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center'da yapılacak "13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi"nde İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtmaya hazırlanıyor.
Sur Yapı Fark Yaratan Projeleriyle Arap - Türk  Gayrimenkul  Fuarı'nda

Türkiye  gayrimenkul  sektörünün öncü firması Sur Yapı, 23– 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da yapılacak “13. Gayrimenkul  Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi”nde İstanbul ve Antalya’daki toplam 15 projesini tanıtmaya hazırlanıyor.

İstanbul ve Antalya’dan toplam 15 projesini tanıtacak

Sur Yapı, fuarda, İstanbul Avrupa yakasında; Kâğıthane’de Tempo City, Topkapı’da Topkapı Evleri, Ispartakule’de Bahçeyaka, Bahçekent’te Semt Bahçekent, Eyüp’te Axis İstanbul Ofis, Güneşli ’de Mirage Dükkan; Anadolu yakasında; Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, Sultanbeyli’de İlkbahar ve Gölbahçe Evleri, Koşuyolu’nda Excellence, Ümraniye’de Exen İstanbul ve Şehir Konakları, Maltepe’de YeşilMavi projelerini tanıtacak.

Antalya’ya mega  gayrimenkul  projesiyle yeni bir şehir kuruluyor

Antalya’da geleceğe miras modern bir şehir kurma hedefiyle yolan çıkan Sur Yapı, 8 milyar TL’lik yatırımla Türkiye’nin mega  gayrimenkul  projesini hayata geçiriyor. Türkiye’nin incisi Antalya’ya yeni bir yaşam alanı sunan Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanıyla yeşil ve mavinin iç içe olduğu Antalya’nın özüne uygun modern bir şehir inşa ediyor. 19 bin bağımsız bölümden oluşan projede, konutlar, ofisler, home office’ler, dükkanlar, çarşılar, okullar, sağlık alanları, ibadet alanları, sosyal alanlar, müzeler ve büyük kent parkı yer alıyor. Türkiye’nin markası Antalya’ya yeni bir Antalya armağan ediliyor.

Dünya üzerinde çok sayıda yerli ve yabancı mega projeden alım yaptı

Türkiye’nin incisi Antalya’ya yeni bir yaşam alanı sunan Sur Yapı, yeşil ve mavinin iç içe olduğu kentin özüne uygun modern, 70 bin kişinin yaşayacağı yeni bir şehir inşa ediyor. Rusya, İngiltere başta olmak üzere Güney Kore dahil 23 farklı ülke vatandaşına satış gerçekleştirildi. Türki Cumhuriyetler ve Körfez ülkelerinden de yoğun talebin olduğu projeden, dünya üzerindeki Türk vatandaşları da çok sayıda alım gerçekleştirdi. İngiltere, Fransa, Avusturya, Belçika, Almanya, Hollanda, Kanada, Norveç gibi 25 farklı ülkede yaşayan Türk vatandaşları Sur Yapı Antalya’dan ev sahibi oldu.