Vakıf Katılım web
Magazin 13.12.2019 00:30

''SURA İSKENDERLİ'' MÜZİK SEKTÖRÜNÜ BİR DAHA YAKTI!

Geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu ''Bir Daha Yak'' şarkısı ile radyolarda, müzik kanallarında ve tüm dijital platformlarda hızlı bir yükselişe geçerek listelerin zirvesini zorlayan genç sanatçı ''Sura İskenderli''; son günlerde yoğun konser maratonuyla gururlu başarısının mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor.
''SURA İSKENDERLİ'' MÜZİK SEKTÖRÜNÜ BİR DAHA YAKTI!

Küçük yaşlarda kendi söz ve bestelerini yapmaya başlayan ''Sura İskenderli'' kısa sürede büyük kitlelere ulaşarak ''Bir Daha Yak'' şarkısı ile
100 Milyon'un üzerinde bir etkileşimle kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekti.

Türkiye ve Avrupa'da ki yoğun konser takvimiyle sevenleriyle buluşmaya devam eden ''Sura İskenderli'' 2019 Altın Kelebek Ödülleri'nde,
''Yılın Şarkısı'' kategorisinde aday gösterildi.

Müzikseverler tarafından çok sevilen ve herkes tarafından paylaşılan şarkısı ile sektördeki yerini sağlamlaştıran Azerbaycanlı güzel sanatçı samimi hali ve özgün tarzı ile hem sosyal medyada hem de YouTube'da milyonların gönlünü fethetti.

''Sura İskenderli'' şarkısının kısa sürede bu kadar çok sevilmesi ile ilgili duygularını ise şu sözlerle dile getirdi;

'' ‘Bir Daha Yak’ şarkımın bu kadar çok sevilmesi kadar mutluluk ve heyecan verici bir şey olamaz. Daha çok üretmek ve hep daha iyisini yaparak her gün bir adım daha ileriye gitmek tek isteğim ve bunun için de çok çalışacağım. 18 yaşımdan beri yazdığım bestelerimi artık size de dinletiyor olmanın heyecanını yaşıyorum, iyi ki kalbinizde bana da yer açtınız, iyi ki varsınız.”

Son günlerin en çok merak edilen isimlerinden olan ve her paylaşımının milyonlarca beğeni aldığı ''Sura İskenderli''
radyo ve müzik kanallarının yanı sıra müzik yorumcularından da tam not aldı.