Magazin 17.01.2020 00:30

''SURA İSKENDERLİ''DEN BEKLENEN HABER GELDİ!

''Bir Daha Yak'' şarkısıyla kısa sürede milyonların gönlünü fethederek müzik listelerinin zirvesine çıkan genç sanatçı ''Sura İskenderli''den çok beklenen yeni şarkı haberi geldi.
''SURA İSKENDERLİ''DEN BEKLENEN HABER GELDİ!

''Sura İskenderli'' sevenlerinin sabırısızlıkla ve büyük bir heyecanla beklediği yeni şarkısının hazırlıkları için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.
Şu günlerde kendini stüdyoya kapatan ''Sura İskenderli'' bir yandan da yeni şarkısını buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

''Sura İskenderli'' uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı şarkısıyla ilgili şimdiye kadar hiç tüyo vermeyerek ve sosyal medya hesabından 'yeni şarkıyla canınızı fena yakıcam' diyerek takipçilerini heyecanlandırdı.

Müzikseverlerden tam not alan, samimi ve özgün halleriyle dikkatleri üzerine çeken ''Sura İskenderli'', yeni şarkısıyla birlikte yaz kış demeden devam ettiği yoğun konser turnesine de kaldığı yerden devam edecek.

Klip hikayeleriyle çok konuşulan ve şarkılarından gerçek acıyı hissettirebildiğim için çok seviliyor diye bahseden ''Sura İskenderli''nin ne tarz bir şarkıyla çıkacağı merak konusu oldu.

''Sura İskenderli''nin merakla beklenen yeni şarkısı çok yakında Wediacorp Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında yerini alacak!