Magazin 22.01.2020 00:30

''SURA İSKENDERLİ''DEN ÇOK GÜZEL HAREKET!

''Bir Daha Yak'' şarkısı ile müzik listelerinin zirvesine çıkan ve kendine özgü güçlü sesiyle herkesin büyük beğenisini toplayan ''Sura İskenderli''nin çok konuşulan şarkısı, geçtiğimiz akşam ekranların en çok sevilen ve izlenen programı ''Çok Güzel Hareketler Bunlar 2''de çalınca büyük alkış topladı.
''SURA İSKENDERLİ''DEN ÇOK GÜZEL HAREKET!

100 milyonun üzerinde izlenen klibi ''Bir Daha Yak'' ile çok sevilen ve sosyal medyada her paylaşımının olay olduğu genç sanatçı ''Sura İskenderli'' yaptığı başarılı işlerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

BKM Mutfak'ın hazırlayıp sunduğu ''Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'''nin bu hafta ki programında ''Bir Daha Yak'' şarkısı ile sevenlerinden ve müzikseverlerden tam not alan ''Sura İskenderli'' şarkısı vardı.

'Hafıza silme' skecinde ''Sura İskenderli''nin ''Bir Daha Yak'' şarkısına yer veren ''Çok Güzel Hareketler Bunlar 2''; oyun sonunda izleyicisinden tam not alarak seyircisini de kahkahaya boğdu.

''Sura İskenderli''nin dillere dolanan şarkısı ''Bir Daha Yak'' dün gecenin en çok aranan ve izlenen videoları arasında da yerini aldı.