Vakıf Katılım web
Magazin 13.09.2019 00:30

SUZAN KARDEŞ İLE ''BEKRİYA GECELERİ'' BAŞLADI!

Sevilen sanatçı Suzan Kardeş, geçtiğimiz akşam 12 yıl aradan sonra ''Bekriya Geceleri'' konseptini Moda Kayıkhane Sahnesi'ne taşıdı.
SUZAN KARDEŞ İLE ''BEKRİYA GECELERİ'' BAŞLADI!

En güzel şarkılarını kendisini izlemeye gelenlerle hep bir ağızdan söyleyen Suzan Kardeş, konser boyunca esprili sahnesiyle unutulmaz dakikalar yaşattı.Konserin ikinci yarısı sahneye çıkan dansçıların performansları ise büyük beğeni topladı.


Bu özel gecede Suzan Kardeş'i izlemeye gelen sanatçı dostları da vardı. Yoğun kalabalığın yaşandığı gecede başarılı sanatçı Özgün ve eşi Nida Uğurlu, Bora Duran, türkücü Ender Balkır ve yakın dostları sanatçıyı izlemeye gelenler arasındaydı.

Gecenin sürprizi kendisini dinlemeye gelen Özgün, Bora Duran ve Ender Balkır ayrı ayrı sahneye çıkarak Suzan Kardeş'e eşlik etmesi oldu. Eğlenceli dakikaların yaşandığı gece renkli görüntülere sahne oldu.

Şefi Sunay Cabbar ile birlikte hazırladıkları menü ile sevenlerini karşılayan Suzan Kardeş'in özel tarifleri merak uyandırdı. 

Suzan Kardeş, alkışlarıyla Anadolu Yakası’nı inleten muhteşem kalabalık karşısında ise duygularını şu sözlerle ifade etti;

“12 sene sonra Bekriya yine sahnede. Bir daha olmaz diye düşünüyordum ama şu an çok heyecanlı ve çok mutluyum. Bu gece beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Artık her çarşamba Moda Kayıkhane'deyiz."

Özlenen meyhane kültürünü tekrar gün yüzüne çıkaran Suzan Kardeş ile Bekriya Geceleri artık her Çarşamba Moda Kayıkhane Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak.