Vakıf Katılım web
Magazin 06.12.2019 00:30 Güncelleme: 05.12.2019 11:55

SWAY HOTELS YENİ SEZONA KAPILARINI AÇIYOR

Türkiye'nin kayak tatilinde sezonu ilk açan oteli Sway Hotels, her yıl olduğu gibi bu yıl da sezonu erkenden başlatıyor. 13-15 Aralık'ta sezon açılış partisiyle sezona merhaba diyecek olan Sway Hotels, ünlü isimlerin de katılımıyla gerçekleşecek partide kayak sporunu keyifli deneyimler ve eğlenceyle buluşturacak.
SWAY HOTELS YENİ SEZONA KAPILARINI AÇIYOR

Kristal kar cenneti Erzurum’un en popüler otellerinden Sway Hotels, pistlerini 2 Aralık’ta misafirlerine açtı. Kişiye özel hizmeti 181 odada sunabilen ve müşteri memnuniyetini her anlamda kişisel dokunuşlarla benimseyen konforu ön planda tutan otelcilik anlayışıyla hizmet veren otel, bu sene de her sezon olduğu gibi birçok haftalık etkinlikleri ile iddiasını sürdürüyor.

Sway Hotels, özel ışıklandırma sistemiyle gece kayağına da imkan tanıyan ilk otel özelliğinin yanı sıra Türkiye’de tek olan 1 kilometre uzunluğundaki kızak pistiyle de eğlenceyi doruklara taşıyor. Uluslararası standartlara sahip toplamda 14 km pisti olan Sway Hotels, gündüz ve gece yarışları için özel olarak ışıklandırılmış pistleriyle akşam 20:00’a kadar amatör ve profesyonellere kayak imkanı sağlıyor. Çocuklu ailelerin de sıklıkla tercihi olan Sway Hotels, 450 metrekare kayak odasından, eğitmenler eşliğinde derse kadar tüm imkanları sunuyor.