Magazin 19.12.2018 02:00 Güncelleme: 18.12.2018 14:04

Tahtlı Gala

Çiğdem Tunç Tiyatrosu'nun yeni oyunu "Binbir gece Masaları"nın galası önceki akşam Sahne Maslak'ta yapıldı. Bereket Döner sponsorluğunda gerçekleşen oyun öncesi Çiğdem Tunç, basın mensuplarının karşısına oyuncular eşiğinde tahtta getirildi.
Tahtlı Gala

 Çiğdem Tunç'un yönettiği ve Şehrazat karakterini hayat verdiği 'Binbir Gece Masalları"nda Ergün Demir Şehriyar'ı canlandırıyor. 

İş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin de katıldığı, Eray Yasin Işık tarafından yazılan oyununda Çiğdem Tunç ve Ergün Demir'in yanı sıra Sema Aras, Abidin Yerebakan, Deniz Salman, Alper Çorumluoğlu, Soykan Kişioğlu, Ezgi Küçük, Savaş Özkartal, Derya Yıldız, Gökmen Göçbeyli, Gülben Başer, Tunahan Çilingir ve Balca Aydoğdu rol alıyor.

 

Barıştılar

 Hazım Körmükçü, evlilik planları yaptığı Zeynep Tandoğan’a şiddet uygulamıştı. Darp raporu alan ünlü spiker, polise giderek oyuncudan şikayetçi olmuştu. Hazım Körmükçü ile Zeynep Tandoğan barıştı. Sevgililer, dün akşam Maslak Sahne'de Binbir Gece Masalları adlı oyunu birlikte izlediler. Körmükçü ile Tandoğan'ın oldukça keyifli oldukları gözlerden kaçmadı.