Magazin 13.02.2018 08:30

Tamay Kılıç'tan Pakistan Açılımı

Bir televizyon kanalında kişisel değişim programı sunan genç oyuncu-sunucu Tamay Kılıç, Pakistan'lı bir gıda firması için kamera karşısına geçti.
Tamay Kılıç'tan Pakistan Açılımı

Çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilen reklam filminde Pakistan'ın en ünlü bisküvilerinden biri için kamera karşısına geçen Kılıç, Pakistanlı yönetmen Babar Shaikh'i kendisine hayran bıraktı. Oyunculuğu ile Shaikh'ten tam not alan Tamay Kılıç, yaz aylarında Pakistan'da çekilecek bir sinema filmi içinde teklif aldı.

Reklam çekimlerindeki performansı genç oyuncuya İslamabad yolunu açtı...

Set arasında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan genç oyuncu-sunucu, ''Benim için oldukça sürpriz bir proje oldu. Sanırım yaklaşık yüz kişi arasından beni seçmişler. Bu kişiler arasında benden daha kariyerli ve büyük oyuncularda var. Açıkçası çok mutlu oldum. Bu reklam bir yıl boyunca Pakistan'da yayınlanacak. Bir süre sonra da sinema filmi görüşmeleri için İslamabad'a gideceğim. Son derece heyecanlıyım.'' ifadeleri ile duygularını dile getirirken, basın mensuplarına Pakistan'ın yöresel kıyafetleri ile poz vermeyi de ihmal etmedi.