Magazin 17.03.2019 00:47 Güncelleme: 17.03.2019 00:52

Tamer Karadağlı'ya Anne Desteği

Volkan ve Bora Severcan kardeşlerin kurucusu olduğu 'Tiyatro Sahnekarlar'ın yeni oyunu 'İkinin Biri', İzmir'den sonra Cuma akşamı Trump AVM 'nin gösteri merkezinde tiyatro seyircisiyle buluştu.
Tamer Karadağlı'ya Anne Desteği

İngiltere’deki çapkın bir bakan yardımcısını canlandırdığı rolüyle yıllar sona tiyatro severlerin karşısına çıkan Tamer Karadağlı’nın Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenen oyununa gelen isimler arasında usta oyuncunun annesi Bingül Karadağlı da vardı. Bingül Karadağlı oyun öncesi oğluna başarılar dileyerek “Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım” dedi.
Birol-Burcu Güven ve kızları Öykü, Aydın Sarman ve Süleyman Yağcı, Tamer Karadağlı’nın Volkan Severcan ve Zeyno Günenç ile başrollerini paylaştığı ‘İkinin Biri’ isimli tiyatro oyununu izlemeye gelenler arasındaydı. Kahkahaların eksik olmadığı salonda, oyuncular alkış yağmuruna tutuldu.
Volkan ve Bora Severcan kardeşlerin kurucusu olduğu Tiyatro Sahnekarlar’ın dev kadrolu oyunu, bakan yardımcısının eşiyle birlikte kaldığı otelde bakanlıktaki sekreter ile yaptığı aşk kaçamağını; özel kalem müdürü, otel çalışanları ve beklenmedik misafirlerin dahil olmasıyla yaşanan karmaşayı komik bir dille anlatıyor. Oyunun kadrosunda; Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Sefa Zengin, Esra Sönmezer, Bora Severcan, Haluk Özenç, Rabia Aramağan, Hacı Ali Açıkgöz ve Zuhal Yalçın yer alıyor.