Vakıf Katılım web
Ekonomi 22.10.2020 07:00

TANAP'a Uluslararası "Yılın Projesi" Ödülü!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP), proje yönetiminde göstermiş olduğu üstün performans ile uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
TANAP'a Uluslararası

TANAP, proje, program ve portföy yönetiminde dünyanın en büyük mesleki birliklerinden olan ABD merkezli Project Management Institute (PMI) tarafından “Yılın Projesi” kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

TANAP, gurur veren başarılara imza atmaya devam ediyor. Dünyanın hemen her ülkesinde, küresel olarak kabul görmüş standartlar, sertifika programları, mesleki topluluk faaliyetleri, akademik araştırmalar ve kurslarla mesleki bir ağ oluşturan; proje, program ve portföy yönetiminde mesleki standartların gelişimini destekleyen Amerika Birleşik Devletleri merkezli, Project Management Institute (Proje Yönetim Enstitüsü, PMI) tarafından "Yılın Projesi" kategorisinde ödüle layık görüldü.

PMI'nin Proje Yönetim Standartları’na bire bir cevap veren TANAP’ın süreci, güvenlik ve kaliteden ödün vermediği inşa dönemi sonunda ekosistemler nezdinde pozitif yönde yarattığı sosyal, ekonomik ve kültürel değer kapsamında yılın projesi ödülünü almaya hak kazandı.

Alanında 50 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren bir kuruluş olan PMI, dünyada 2,9 milyon meslek profesyoneli için değer yaratmasının yanı sıra proje yönetimi süreçlerinde belirlediği standartları uygulayan, üstün organizasyonel sonuçlar elde eden ve toplum üzerinde olumlu sonuçları olan projeleri ödüllendiriyor.