Vakıf Katılım web
Güzellik 23.10.2018 16:05

Tanzanya'dan Ataşehir'e

Dr. Mubaraka Ljohiy kendi adını verdiği Dr. Muba Clinics yeni adresi Ataşehir'de hizmete soktu. Açılışın onur konuğu Ankara'dan özel olarak gelen Tanzanya Büyükelçisi Elizabeth Kındo oldu.
Tanzanya'dan Ataşehir'e

1997’de yılında eğitim için Türkiye’ye gelen ve doktor olan Ljohiy, “Asla zarar verme. Amacın hep iyileştirmek olsun. İster kanayan bir yarayı, ister kanayan bir gönlü. Usulca dokun. Dokunduğun yer iyileşsin, güzelleşsin, huzur bulsun” felsefesi ile yola çıkan Dr. Muba Clinic'in Ataşehir'deki yeni yerinde verdiği davet renkli görüntülere sahne oldu.

AÇILIŞ KURDELASINI ANKARA BÜYÜKELÇİSİ KESTİ
Dr. Mubaraka eşi uzman Dr. Nihan Didem Ljohiy’in ev sahipliğinde gerçekleşen klinik açılışı töreninin kurdelasını Tanzanya Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kındo, Dr. Mubaraka eşi Dr. Nihan Didem Ljohiy ve İvana Sert ile birlikte kestiler. Açılış törenine katılan davetliler arasında İşadamı İzzet Garih, Begüm Özer, Didem Taslan, Suzan Kardeş, Emel Yıldırım, İpek Açar gibi birbirinden ünlü isimler vardı. Espirili bir kişiliğe sahip olan Dr Muba’ya nerelisin sorusuna “Erzurum’luyum cevabı gün boyunca açılışın en renkli sohbet konusu oldu.