Halkbank web
Ekonomi 24.06.2021 07:00

"TARIM BU ÜLKENİN CAN DAMARI"

Yerli ve milli e-ticaret platformu PttAVM.com'un CEO'su Hakan Çevikoğlu, "Tarım bu ülkenin can damarı ve bu alanda fırsatçılığa göz yumulmayacak bir alan. Teknolojide de tarımda da güçlenmeliyiz" dedi.

SELİM ERCAN / ANKARA

Hububat ürünlerinde kuraklığa karşı tedbir alınmaya başlanırken kamu şirketleri de harekete geçiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuraklık ve salgın nedeniyle tarımda yaşanabilecek muhtemel sorunlara tedbir alınacağını açıklaması sonrası kamu iştirak şirketi PttAVM’den de konuya ilişkin destek geldi.

Bir grup gazeteciye değerlendirmelerde bulunan PttAVM.com’un CEO’su Hakan Çevikoğlu, “Devletimizin tarım alanında atacağı ve vereceği görevlere hazırız. Daha önce başardığımız gibi şimdi de fahiş fiyatla mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

“TARIM BU ÜLKENİN CAN DAMARI”

PTT’nin iştirak şirketi olarak daha önce tanzim satışlarda da önemli bir görev üstlendiklerini söyleyen Çevikoğlu, “Tarım bu ülkenin can damarı ve bu alanda fırsatçılığa göz yumulmayacak bir alan. Türkiye hem teknoloji olarak yeni alanlarda hem de tarım gibi geleneksel alanlarda gücünü sürdürmeli. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Halihazırda Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ), Türkiye Tarım ve Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Fiskobirlik ve Çaykur gibi Türk çiftçisinin göz bebeği ürünlerini platformumuz üzerinden uygun koşullarda vatandaşımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da bu şiarla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.