Siyaset - Politika 02.05.2018 12:14

"Tek Adayımız Deniz Çağan"

24 haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan, hemşerileri ile bir araya gelerek duayla seçim çalışmalarına start verdi.

Çağan’a açık destek veren Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Yusuf Aydoğdu “Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Milletvekilliği seçimlerinde Federasyonumuz ve Kayseri’de yaşayan Yozgatlı hemşerilerimiz ile birlikte tek adayımızın Deniz Çağan olduğunu bildirir, bütün desteğimizle milletin vekili olması yönünde çalışacağımızın altını çizeriz” dedi.

Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi ve genel milletvekilliği seçimleri için Ak Parti’den 27.dönem milletvekili aday adaylığını Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nda düzenlediği basın toplantısında açıkladı. Deniz Çağan’ın düzenlediği toplantıda federasyon çatısında toplanan tüm derneklerde geniş bir katılım göstererek desteklerini belirttiler.

Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan,  24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi ve genel milletvekilliği seçimleri için Ak Parti’den 27.dönem milletvekili aday adaylığı Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nda hemşehrilerinin ve basın mensuplarının da yoğun katılımıyla açıkladı.

Basın toplantısında konuşan Yozgatlılar Dernek Başkanı Metin Sarıaslan, “Bugün burada saygıdeğer hemşerimiz Deniz Çağan’ın milletvekili aday adaylığını açıklamak için toplandık. Hayırlı, uğurlu olsun. Bizim sadece Yozgatlılar Federasyonu ve dernekler olarak yanında olduğumuzu, gönülden desteklediğimizi bildirmek istiyoruz” dedi.

Daha sonra konuşmaların öncesinde yapılan duanın ardından basın toplantısına geçildi.

Yozgatlılar Dernek Başkanı Metin Sarıaslan, “Yıllarca bu derneğin maddi ve manevi sıkıntılarını çeken, bu derneklerin nasıl olduğunu bilen insanlarla ikili ilişkiler kuran insanlara karşı bizim son derece saygı ve sevgimiz vardır. Ahde vefa ile yollara düştüğümüzü herkesin bilmesini isterim. 20 sene bu derneğin başkanlığını yapmış olan onursal başkanımız Mustafa Çağan’ın oğlu Deniz Çağan’ın milletvekili aday adayı olmasından dolayı buradaki Yozgatlılar olarak gerçekten güvendiğimiz ve gelecekte bundan faydalanacağımız için biz Kayseri’de 250  bin nüfuslu Yozgatlı olan bir yerde federasyon ve dernekler olarak bize en yakın olan insanı destekleme kararı aldık. Bizim üst düzeyde sürükleyebilecek ve bize yardımcı olabilecek, derdimizde dertleşebilecek insanı bulduğumuzu düşünerek biz dernek olarak bunun yanındayız. En sonuna kadar özveriyle çalışacağımızı, her yönüyle arkasında olduğumuzu gönülden söylüyoruz. Bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Bizim hepimizin duacısı olduğunu bilmesini isteriz” diye konuştu.

Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Yusuf Aydoğdu, “Federasyon biliyorsunuz Yozgatlı derneklerin tek çatısı konumundadır. Deniz Çağan kardeşim milletvekili aday adaylığı konusunda bize gelip, Yozgatlıları temsil edeceğiz. Bu boyutta da elimden ne gelirse Yozgatlıya sahip çıkacağım diyerek beyanda bulundu. Bizlerde başımız, gözümüz üzerine dedik. Federasyonumuza bağlı dernek üyeleriyle bir araya gelip böyle bir karar aldık. Deniz Çağan kardeşimiz 250 bin Yozgatlıyı temsil etmeye söz verdi. Toki projemizin peşinde olacağını beyan etti. Bugüne kadar derneğimizi bu aşamaya getiren başta onursal başkan Mustafa Çağan olmak üzere bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Mustafa Çağan’da 15 sene bu derneğin kahrını çektiği için böyle bir yola çıkılınca desteklememek olmazdı. Biz hayırlı olsun diyip kutluyoruz. Her zaman Deniz Çağan’ın yanındayız” dedi.

Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan, “Öncelikle Berat Kandilimizin Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hepimizin Berat Kandili mübarek olsun. Bugüne kadar dernekte yapmış olduğumuz faaliyetleri sevgili başkanımız anlattı. Daha önce babam ve daha öncesinde de başka kişiler yaptı. Buradaki hemşerilerimiz olduğu sürece biz Yozgatlıların dertleriyle dertleneceğiz, onların sorunlarını sorun edineceğiz. Gerekirse ailemizden, eşimizden dostumuzdan ayırıp burada verdiğimiz sözü yerine getirmek için her şeyi yapacağız. Bu iş veballi bir iş ve bu işin altında girdiğimizde hakkını vermemiz gerekiyor. Burada bulunmak ve aday adaylığımızı açıklamamızın iki farklı duygusu var. Birincisi burada hemşerilerimle birlikte bulunmak ikincisi babamın uzun yıllar dernek başkanlığı yaptığı çatının altında yola çıkmakta nasip oldu” diye konuştu.

Bu süreçlerde kenetlenmenin önemine vurgu yapan Çağan, “Böyle zamanlarda kenetlenmek gerekiyor. Çünkü her mahallede bir Yozgatlı ile karşılaşmak mümkündür. Bu anlamda ben federasyon ve dernek başkanlarına teşekkür ediyorum. Milletimiz yüksek feraset sahibidir. O kimin yöneteceğine tercih ederek 15 yıl önce karar verdi. Bizde bu davaya 15 yıl önce meslek hayatıma başladığım ilk yıllarda Ak Partililer ile tanışmış oldum. Siyasi geçmişimizde hep sağ partilerde çalıştık. Bu anlamda da birçok dernek ya da federasyonda, spor kulüplerinde üst düzey yöneticilik yaptım. Hepsinden de alnımızın akıyla çıktık. Türkiye 2023 hedefine ulaşacağı bugünlerde erken seçim, baskın seçim denildi ama 24 Haziran’da bir seçim yapılacak. Bu seçimde de hem Cumhurbaşkanımız hem de 27.dönem milletvekilleri şekli oluşmuş olacak” dedi.

‘Sefere talip olup Zaferin Allah’tan olacağına’ inancımız tamdır diyen Çağan, “Bu anlamda 15 yıllık gazetecilik hayatım süresince Kayserimizin birçok mahallesinde birçok belediye başkanımız, sendika başkanlarımızla bire araya gelme fırsatımız oldu. Kayseri’de Yozgatlıların Toki’ye ihtiyacı var. Böyle bir imkan bize sunulursa bizde bu imkanların peşinden sonuna kadar gideceğiz. Yozgatlıların Toki çatısında ayrıştırmadan buluşmasını sağlayacağız. Bu hizmetlerin sonuna kadar takipçisi oluruz. Bundan sonraki süreçte çok çalışacağız. Bundan sonra adaylık süresi var ve bu süreyi de değerlendireceğiz” diye konuştu.

Bu süreçte destek olan ailesine ve sevdiklerine teşekkür eden Çağan, “Başta onursal başkan babam Mustafa Çağan olmak üzere aileme, eşime dostuma teşekkür ediyorum. Katılan herkese de çok teşekkür ediyorum. Dün Ak Parti genel merkezimize başvuru dosyamızı teslim ettik. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ben bugün karşınıza oy istemek için gelmedim. Bana oy verin, destekleyin diye gelmedim. Öncelikle sizlerin dualarınıza talibim. Rabbim dualarınızı benden eksik etmesin. Daha sonra içinizden gelirse bu kardeşinize oy verirsiniz. Ankara’da sizi temsil etmemizi sağlarsınız” dedi.

Konuşması esnasında Deniz Çağan’ın konuşması sık sık hemşerilerinin alkışları ve tezahüratlarıyla kesildi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından ise hemşerileri Deniz Çağan’ı tebrik ederek, tokalaştı.