Magazin 28.03.2016 09:47

Tertemiz "Zengin Koca Avcısı" değilim

Simge Tertemiz, eski eşi Murat Kadıoğlu'nun nafaka ve çocuğunun okul parasını ödemediğini iddia etti. İşadamının kayıplara karıştığını söyleyen Tertemiz, dava açtı Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre Güzel model Simge Tertemiz'in…
Tertemiz "Zengin Koca Avcısı" değilim

Simge Tertemiz, eski eşi Murat Kadıoğlu'nun nafaka ve çocuğunun okul parasını ödemediğini iddia etti. İşadamının kayıplara karıştığını söyleyen Tertemiz  dava açtı Güzel model Simge Tertemiz'in Murat Kadıoğlu derdi bitmiyor! Tertemiz, 2011 yılında 4 buçuk aylık hamileyken Kadıoğlu ile evlenmiş; ancak çiftin evliliği 3 yıl sonra sona ermişti.Simge Tertemiz, boşanma nedeni olarak "Murat'ın eski eşinden bir çocuğu oldu. İhanete uğradım" demişti.

YENİBİRLİK - İşadamı ise ayrılığın nedenini 'mezhep ayrılığı' olarak göstermiş ve o dönem büyük tepkiçekmişti. Ünlü çiftin olaylı boşanma davasında da mahkeme, Murat Kadıoğlu'nun oğulları Nail Kayra için Simge Tertemiz'e aylık 3 bin lira nafaka ödemesine karar verdi. Mahkeme kararına göre Kayra'nın okul masrafları da Kadıoğlu'na aitti. Ancak ünlü modelin iddiasına göre işadamı, 11 aydır okul masraflarını ödemedi.

'LÜKS PEŞİNDE DEĞİLİM'

Son 3 aydır da Kayra için ödemesi gereken aylık 3 bin liralık nafakayı vermeyen işadamı, kayıplara karıştı. Murat Kadıoğlu'na hiçbir şekilde ulaşamayan Simge Tertemiz de bunun üzerine eski eşine dava açtı. Tertemiz, hakkında çıkan "Zengin adam avcısı" dedikodularına da isyan etti. Ünlü model, "Ben ekmek paramı kendim kazanıyorum. Oğlum da ben de kimseye muhtaç değiliz. Ne evliliğimde ne de sonraki ilişkilerimde lüks ve para peşinde olmadım" dedi.