Spor 20.04.2019 22:46 Güncelleme: 20.04.2019 23:08

Theodore'un Duygulandıran Banvit Açıklaması

ABD'li oyun kurucu, Bandırma ekibi için özel bir paylaşımda bulundu.
Theodore'un Duygulandıran Banvit Açıklaması

Bertan ERMAN

Birkaç gün önce, Banvit A.Ş.'nin gelecek sezon Banvit Basketbol Kulübü'ne destek olmayacağı duyurulmuştu. Daha sonra Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç da, yaptığı açıklamada, Bandırma ekibinin varlığını sürdüreceğini açıklamıştı. Banvit BK'nin yaşadığı bu soruna, takımın eski yıldızlarından Jordan Theodore kayıtsız kalmadı.

Bu sezon Yunanistan'da AEK forması giyen Jordan Theodore, konu ile ilgili, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Sadece şunu söyleyebilirim ki, turuncu yeşilli formayı giydiğim için kendimle gurur duyuyorum. Bandırma'nın kalbimde daima özel bir yeri olacaktır. Bana kollarını açan, burada bir ailede olduğumu hissettiren harika insanlarla tanıştım. Bir daha buluşur muyuz; bundan emin olamasam bile, hepinizi sevdiğimi bilmenizi isterim. Hayatımın en güzel yıllarından birini yaşattığınız için teşekkür ederim. Bir kere Banvit, daima Banvit" ifadelerini kullandı.

Jordan Theodore, 2016-2017 sezonunda formasını giydiği Banvit ile Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde final oynama başarısını göstermişti.