Röportaj 28.02.2016 21:37

Topsuz tüfeksiz Merve !

Merve Özbey, Temmuz ayında yayınladığı ilk solo albümü ''Yaş Hikayesi'' ile sevenlerinden tam not aldı. Albümün ilk video klibi ''Yaş Hikayesi'' nin ardından ikinci klip ''Topsuz Tüfeksiz''e geldi. Sevilen sanatçı albümünü…
Topsuz tüfeksiz Merve !

Merve Özbey, Temmuz ayında yayınladığı ilk solo albümü ''Yaş Hikayesi'' ile sevenlerinden tam not aldı. Albümün ilk video klibi ''Yaş Hikayesi'' nin ardından ikinci klip ''Topsuz Tüfeksiz''e geldi. Sevilen sanatçı albümünü ve yeni klibini PowerTürk'e anlattı

ALBÜM NASIL GİDİYOR?

Albümde Deniz Erten, Erdem Kınay, Gökhan Tepe, Gökhan Şahin gibi çok özel isimlerle çalıştık. Albümün yapımcılığını ve prodüktörlüğünü Erdem Kınay üstlendi. İlk klibi de sözleri Deniz Erten'e, aranjesi ve bestesi Erdem Kınay'a ait olan 'Yaş Hikayesi'ne çektik. Albüme gelen tepkiler çok güzel. Bu bizi çok mutlu etti.

ALBÜMÜN İKİNCİ KLİBİ NEDEN 'TOPSUZ TÜFEKSİZ'E GELDİ?

Albümün çıkış parçası olarak iki şarkı belirlemiştik. Onlardan birisi de 'Topsuz Tüfeksiz'di. 'Yaş hikayesi' ile çıkış yapınca ikinci klipte bu şarkıya geldi.

'TOPSUZ TÜFEKSİZ' NASIL BİR KLİP OLDU?

'Topsuz Tüfeksiz'in klibini Oya Koçak yönetti. Yaklaşık 25 kişilik bir ekibimiz vardı. Green box tekniği kullanılarak çekildi. Yurt dışından gelen bir kulaklık vardı. Bu kulaklık dünyaca ünlü bir markanın defile parçasıydı. Klip için özel olarak getirildi. Çekimler çok keyifli geçti. Şarkıya tepkiler de çok güzel.

İLK KLİBE GÖRE 'TOPSUZ TÜFEKSİZ' DE NASIL BİR MERVE ÖZBEY GÖRÜYORUZ?

İlk klip ve ikinci klip arasında biraz imaj değişikliği var. Bu klipte stil danışmanlığımı Hande Can Yüce yaptı. 'Topsuz Tüfeksiz'de biraz daha feminen bir Merve Özbey var. Klipte kıyafetlerden daha çok aksesuarlar ön planda. Bu bizim ortak kararımızdı. Az makyaj yaptık. Günlük hayatımda olduğum Merve Özbey'i ekranlara yansıttık. Klibe hazırlık süreci yaklaşık 20 günü buldu.

ALBÜME YENİ KLİPLER GELECEK Mİ?

Albümde ne kadar şarkı varsa klip çekmeyi düşünüyoruz. Hepsini kliplendirmeye çalışacağız. Üçüncü klip içinde açıkçası karar verme aşamasındayız. Sosyal medya aracılığı ile gerçekleşecek bir anket üzerinden de hep birlikte şarkıyı belirleyebiliriz.

ALBÜM DIŞINDA SÜRPRİZ BİR PROJE VAR MI?

Erdem Kınay'ın 'Proje 3' ü yakın zamanda sizlerle buluşacak.  'Proje 3'te yepyeni bir şarkı ile karşınızda olacağım.

KONSERLER NASIL GİDİYOR?

Konserlerimizi de asla ihmal etmiyoruz. Her dinleyicimiz ile buluşmaya, her şehire gitmeye çalışıyoruz. Adana, Malatya, İstanbul'da konserlerimiz oluyor. İmza günlerimiz de var. Türkiye içinde olduğu gibi yurt dışında da konserler vermeye çalışıyoruz. Almanya'nın üç farklı şehrinde beş konser vereceğiz. Sizlerle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.