Spor 27.02.2016 20:08

Trabzonspor'dan protesto

Trabzonsporlu futbolcular Osmanlıspor maçının 30 saniyesinde hareketsiz durarak hakem kararlarına tepki gösterdiler. YENİBİRLİK- Galatasaray karşılaşmasında 4 oyuncusuna kırmızı kart gösterilen Trabzonspor, Osmanlıspor maçında 30 saniye süreyle yerlerinden…
Trabzonspor'dan protesto

Trabzonsporlu futbolcular Osmanlıspor maçının 30 saniyesinde hareketsiz durarak hakem kararlarına tepki gösterdiler.

YENİBİRLİK- Galatasaray karşılaşmasında 4 oyuncusuna kırmızı kart gösterilen Trabzonspor, Osmanlıspor maçında 30 saniye süreyle yerlerinden kımaldamayarak protesto etti. 

Bordo mavili futbolcular, hakem Özgür Yankaya'nın başlama düdüğü ve Osmanlıspor'un başlama vuruşunun ardından 30 saniye süreyle yerlerinden kımıldamadı. Bu sırada rakip takım oyuncuları da top çevirerek Trabzonspor'un eylemine destek verdi. Karşılaşmanın 30'uncu saniyesinde Trabzonsporlu oyuncular hareketlenince Osmanlıspor takımı da hücuma kalktı.

PANKART AÇILDI
Trabzonsporlu oyuncuların sahadaki eylemi sırasında maraton tribününde de iki dev pankart açıldı. Pankartlardan birinde Fenerbahçeli bir futbolcuyu yerden kaldıran bordo mavili futbolcu görülürken bu fotoğrafın altına, "Biz futbolu böyle sevdik" yazıldı. 
Diğer pankartta ise "Bu düzen değişecek" ifadesi yer aldı. Bu sırada taraftarların "Futbolun katili Türk hakemleri", "İsyan, isyan'' ve ''Salih Dursun sen bizim herşeyimizsin'' ve "Yıldırım Demirören yeter" tezahüratları dikkat çekti.