Magazin 01.12.2021 04:24

TUĞBA YURT, YENİ YILDA DA ADINDAN SÖZ ETTİRECEK

Seslendirmiş olduğu şarkılarla 2021 yılına damgasını vuran güzel şarkıcı Tuğba Yurt, Anadolu turnesi kapsamında önceki akşam memleketi Bursa'da sevenleriyle buluştu.
TUĞBA YURT, YENİ YILDA DA ADINDAN SÖZ ETTİRECEK

Yaz ayları itibariyle dur durak dinlemeyerek, il il dolaşıp konser veren Yurt, memleketi Bursa'da yoğun ilgiyle karşılaştı. Biletlerin günler öncesinden tükendiği Bursa konserinde uzun kuyruklar oluşurken güzel şarkıcı, konsere olan yoğunluğu sosyal medyasından paylaşarak teşekkür etti.

Giymiş olduğu sahne kostümüyle de büyük beğeni toplayan Yurt, şarkılarıyla dinleyenleri mest ederken, gözlere de hitap etti. Sahne performansı sonrası gazetecilerin sorularına cevap veren güzel şarkıcı, ''İlginin bu denli büyük olması beni çok mutlu etti. Her ne kadar memleketim Bursa'da konser veriyor olsam da ayrı bir heyecan vardı içimde. Konserlerimiz yılbaşına kadar tempoyu eksiltmeden devam edecek. Konser temposunun yanı sıra stüdyo çalışmalarımızda devam ediyor. Yeni yıl yeni bir başlangıç diyerek harika bir şarkı hazırlıyoruz.'' dedi.