Bülten 08.07.2020 10:45

Tupperware Suluk

Sağlıklı yaşamın oldukça önemli olduğu ve herkesin bir hayat prensibi haline getirmesi gerektiği artık günümüzün en çok konuşulan konuları arasında.
Tupperware Suluk

Sağlıklı yaşam için günde ne kadar hareketli olduğumuz, beslenmemizde karbonhidrat ve protein ağılığına ne derece dikkat ettiğimiz, yediğimiz ve içtiğimiz tüm gıdaları yakından tanımamız gerektiğini biliyoruz. Sadece beslenmek değil, aynı zamanda besinleri nereden satın aldığımız, üretilme aşamasının ne derece sağlıklı olduğu, tarımsal ilaçlamaya maruz kalıp kalmadığı gibi konular da bir o kadar önemli. Birçok dış etkene maruz kaldığımız, stresli yaşam şartları ya da gittikçe şehirleşen hayatlar, sağlığımıza daha fazla dikkat etmemiz gerektiğini bizlere gösteriyor.

Sağlıklı bir yaşam için dikkat etmemiz gereken birçok detay olmakla birlikte, aslında en önemli ve kolay yapabileceğimiz bir şey bulunuyor; gün içerisinde bol bol su içmek. Uzmanlar gün içerisinde sağlıklı bir bünye için minimum 2,5 – 3 litre su içmemiz gerektiğini söylüyor. Su içmek, vücudumuzun bağışıklık sistemini de aynı şekilde güçlendiriyor. Ancak günümüzün yoğun hayat koşturmacası içerisinde su içmenin önemini bilsek de uygulamak o kadar kolay olmuyor. Kimimiz çok hareketli gün geçiriyor ve belki de yemek öğünlerini bile erteliyoruz, kimimiz ise toplantılardan ya da bilgisayardan kafamızı kaldıramıyor, mutfağa su almaya gitmeyi bile zaman kaybı olarak görüyoruz. İşte bu noktada kendimize su içmeyi hatırlatmamız gerekiyor, bunun için de herkesin yöntemi farklı oluyor. Su içmeyi hatırlatmak için mobil uygulamaları kullanmak da bir seçenek ya da ofis masanızda sürekli bir şişe bulundurmak da. Burada sizin için hangisi uygunsa, su içmeyi alışkanlık haline getirmek için onu kullanmanız yeterli olabiliyor.

Su içmek, su içmeyi alışkanlık haline getirmek kadar tükettiğimiz suyun kalitesi de önemli. Bu nedenle suyun değerlerini incelemek, kaynağını bilmek de gerekiyor. Yine aynı şekilde suyu tükettiğiniz şişe de bir o kadar önem taşıyor. Uzun süre sıcakta plastik bir şişede bekleyen suyun kalitesi ile, Tupperware su şişesinde bekleyen suyun kalitesi aynı oranda olmuyor. Bu nedenle gün içerisinde suyumuzu yanımızda sağlıkla taşımak için Tupperware su şişeleri kullanmak avantajı olabiliyor. Üstelik farklı renkleri olan Tupperware su şişelerinde kırmızı, yeşil, sarı, mavi hatta siyah gibi istediğiniz rengi seçebilir, sağlığınızı korurken aynı zamanda enerjinizi de yüksek tutabilirsiniz. Farklı renklerde Tupperware su şişelerinin olmasının bir diğer avantajı ise sürekli gözünüzün önünde renkli şekilde durması ve bu sayede kendini sürekli hatırlatması oluyor. Bu noktada bilmemiz gereken bir diğer bilgi de; uzmanların belirttiği üzere sadece susadığımız zaman değil suyu gördüğümüz an ya da aklımıza geldiği an su içmemiz gerektiği. Çünkü aslında susamak, vücudun bir nevi alarm sistemi oluyor. Bu nedenle Tupperware su şişesini hep dolu taşımak ve aklımıza gelen her an su içmek gerekiyor.

Tupperware su şişesi kullanmanın avantajlarından biri de kaliteli bir malzemeden yapılmış olması, sıcaktan etkilenmemesi, kapağı ve sert formu sayesinde çantanızda rahatlıkla taşıyabiliyor olmanız. Bunun avantajını ise en çok dışarıda spor yaparken ya da yürüyüş esnasında çantanızda taşırken fark ediyorsunuz. Evden çıkmadan hemen önce Tupperware su şişesini doldurmayı ve yanınıza almayı da alışkanlık haline getirmelisiniz.

Tupperware su şişelerini kullanacağınız yere ve taşıyacağınız yere göre seçebilmeniz için farklı boyutlara da sahip. 500 ml Tupperware su şişelerini çantanızda taşımanız daha kolayken, ofis masanızda ya da evde tutmak için 750 ml Tupperware su şişesini, 1000 ml Tupperware su şişesini de tercih edebilirsiniz. Eğer aracınızda gün içerisinde çok vakit geçiriyorsanız yine yüksek hacimli bir Tupperware suluk taşımanız daha fazla su içmenize de yardımcı olacaktır. Gün içerisinde su şişesi kullanmanın bir diğer avantajı da ne kadar su tükettiğinizi ölçebilme imkanınız. Eğer bir sebilden ya da damacanadan su dolduruyorsanız kaç bardak su içtiğini aklınızda tutmanız zor olabilir. Oysa 1000 ml Tupperware su şişesinden günde 3 tane içmeyi planlarsanız su tüketiminizi kontrol etmek sizin için daha kolay olacaktır.

Tupperware büyükleri düşündüğü kadar çocukları da düşünüyor. İşte bu noktada çocukların çok seveceği şekillerde rengarenk çocuk Tupperware sulukları karşımıza çıkıyor. Tavşan şeklindeki ya da penguen şeklindeki bir şişeden su içmek hem çocuğunuzu mutlu edecek, hem de siz onun su tüketimi konusunda bilgi sahibi olabileceksiniz. Eğer su şişesinden doğrudan su içmek çocuğunuzu zorluyorsa pipetli Tupperware su şişelerini de tercih edebilirsiniz. Su şişelerinde 2 farklı Tupperware suluk kapağı bulunuyor, birisi çevirmeli kapak, diğeri ise kolay kapak. Çevirmeli kapak, su şişesinden bağımsız bir şekilde bulunabiliyorken, kolay kapak ise küçük bir kısmından şişeye bağlı bulunuyor. Eğer çocuğunuzun ya da kendinizin su şişesi kapağını kaybetmesinden endişe ediyorsanız kolay kullanım kapağı da tercih edebilirsiniz.

Tupperware kataloglarını ya da Cimri.com üzerinde yer alan Tupperware suluk modellerini incelediğinizde hem renkleri ve şekilleri hem de Tupperware suluk fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. En ucuz Tupperware su şişesi hangi renkte ve hangi modelde olduğunu öğrenip, satıcı mağaza üzerinden doğrudan satın alma işlemini güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Tupperware suluk şişelerini incelerken Tupperware fırsat ürünlerini de inceleyebilir ve su şişesinin yanına saklama kapları ya da yağdanlık gibi diğer ürünlerden ekleyebilirsiniz.