Magazin 05.12.2022 04:54

"TÜRK KADININI AYRICALIKLI KILAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUM"

Başarılı sanatçı Betül Demir Sultanbeyli Belediyesi tarafından ''Kadının Gücü Var'' konsepti ile organize edilen konserde muhteşem bir sahne performansına imza attı.
"TÜRK KADININI AYRICALIKLI KILAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUM"

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyonda etkinlik alanını dolduran hayranlarına tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çeken güzel sanatçı, ''Bu konser bizim için sadece bir konser değil, aynı zamanda erken bir kutlama. Dünyada kadının gücüne inanan, Türk kadınına dünya kadınlarından önce seçme ve seçilme hakkı veren, biz kadınları sosyal ve kültürel hayatın içinde en temel özne haline getiren, Türk kadınını tüm dünya kadınları arasında eşsiz ve ayrıcalıklı kılan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyor, hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Normalde biz bu günü 5 Aralık'ta kutlayacağız ama burada olmamıza vesile olanlar sayesinde bizler burada hepimiz hep birlikte ''Kadının Gücü Var'' diye haykırıyoruz.'' sözleriylede büyük alkış aldı.

Performansı boyunca sahnede adım atmadık yer bırakmayan ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile herkesi kendisine hayran bırakan Betül Demir, yaklaşık bir buçuk saat kaldığı sahneden alkışlar eşliğinde indi.