Magazin 15.10.2021 04:22

"Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni"

"Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni"nin dördüncüsü önceki akşamı Cemal reşit rey konser salonu'nda gerçekleşti.

 Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızları ile Türk Sinemasının genç oyuncuları bir araya gelerek ödüllerini aldı. İş, sanat dünyasının buluştuğu gecede bir birinden ünlü isimler resmen şıklık yarışında yarıştı.  Perran Kutman, Turgay Tanülkü, Aydemir Akbaş, Tolga Savacı, Güngör Bayrak, Nuri Alço, İbrahim Enez, Metin Devrim, Feridun Kete ve Nalan Çöl gibi Türk Sineması’na damga vurmuş isimlerin yanı sıra başarıları ile dikkat çeken Meryem Uzerli, Caner Cindoruk, Afra Saraçoğlu ve Erkan Petekkaya gibi ünlü isimler de ödüllerini aldı.

Geceye şıklığı ve güzelliği yanı sıra Meryem Üzerli İzdihamı vardı. Tören öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Meryem Uzerli, ‘’Acun ile bir görüşmemiz oldu yakın arkadaşım birlikte bir projede yer alabiliriz . Bunun dışında oçak ayında başka bir projemiz var var ama isimleri şimdilik açıklayamam bir dijital plotformda’’ diye konuştu.

Soruları yanıtlayan ve ödül almayan gelenler arasında güzel oyuncu Afra Saraçoğlu’da vardı. Ödül töreni öncei gazetecilerin sorularını yanıtlayan Saraçoğlu, ‘’Bir Yeşilçam dizimiz var bildiğiniz gibi 2;ci sezon çekildi. Çok güzel duygular hissettim her şey çok güzel geçti. Aynı zamanda sizleri ve buna benzer ödül törenlerini geceleri ışıkları her şeyi çok özlemiştim pandemi den sonra çok güzel oldu benim için ‘’ açıklamasını yaptı.

Son olarak kameraların karşısına ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Caner Cindoruk, bir reklam anlaşması için kendisine sorulan soruları, ‘’O ücret konusuna hiç girmeyelim yakışık olmaz’’ dedikten sonra İspanyaya bir çok ülkede dizilerin satılmasına çok mutlu olduğunu dile getirirken, son olarak George Coloney’ye  benzetildi yönündeki haberlere ise ‘’Böyle bir aktöre benzetilmek tabiki beni çok mutlu etti.’’ Şeklinde konuştu.

 Ödül Alanlar listesi

 - Perran Kutman

- Meryem Uzerli

- Onur Güvenatam

- Erkan Petekkaya

- Turgay Tanülkü

- Caner Cindoruk

- Güngör Bayrak

- Nuri Alço

- Tolga Savacı

- Mehmet Ali Erbil

- Afra Saraçoğlu

- Aydemir Akbaş

- Mesut Uçakan

-Metin Devrim

-Nalan Çöl

- Mustafa Kaymak

- İbrahim Enez

- Feridun Kete