Magazin 15.07.2018 02:00 Güncelleme: 15.07.2018 00:17

"Türkiye Benim İkinci Evim"

Azka Yaz Konserlerinin ikinci ayağı olan Temmuz Konserleri kapsamında Bardakçı Koy'unda yer alan Azka Otel'de sahne alan Rumen pop yıldızı Otilia kendisini dinlemeye gelen müziksevere muhteşem bir gece yaşattı.
"Türkiye Benim İkinci Evim"

İddialı sahne kostümleri ve güzelliği ile dikkat çeken Otilia rezervasyonları günler öncesinden kapanan konserde söylediği şarkılarla deyim yerindeyse Bodrum'u salladı. Konserine hayranlarını türkçe "Hoş geldiniz, sizi çok özledim" sözleriyle selamlayarak başlayan başarılı şarkıcı, yaklaşık iki saat boyunca repertuvarıyla müzikseverleri coşturdu.

Sinan Akçıl ile birlikte söyledikleri şarkıyı seslendirirken ''güzel şarkı, hepsi bu... Hayat devam ediyor.'' ifadelerini kullanarak eski sevgilisine de üstü kapalı mesaj göndermeyi ihmal etmeyen Otilia, sesinin yanı sıra güzelli ve seksi dans figürleri ile de yürekleri hoplattı.

Türkiye'yi çok sevdiğini ve ikinci evi olarak gördüğünü her fırsatta dile getiren başarılı Popçu, ''Evimde olmak güzel'' ifadelerini kullanarak seyicilerden büyük alkış alırken, sahnesini programlanandan yarım saat geç sonlandırarak Azka Otel'i dolduran hayranlarına büyük bir jest yaptı.