Güncel - Yaşam 22.04.2016 17:28

Türkiye eski Türkiye değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Avrupa Parlamentosunda ülkemize karşı giderek sertleşen ifadelerin, kararların gerisinde de aynı karın ağrısı olduğunu biliyorum. Sandılar ki Türkiye üst üste yaşadığı bu toplumsal ve siyasi sorunların altında kalır." dedi. YENİBİRLİK…
Türkiye eski Türkiye değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Avrupa Parlamentosunda ülkemize karşı giderek sertleşen ifadelerin, kararların gerisinde de aynı karın ağrısı olduğunu biliyorum. Sandılar ki Türkiye üst üste yaşadığı bu toplumsal ve siyasi sorunların altında kalır." dedi.

YENİBİRLİK - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kepez ilçesinde düzenlenen toplu açılış töreninde, "Avrupa Parlamentosunda ülkemize karşı giderek sertleşen ifadelerin, kararların gerisinde de aynı karın ağrısı olduğunu biliyorum. Sandılar ki Türkiye, üst üste yaşadığı bu toplumsal ve siyasi sorunların altında kalır, yer ile yeksan olur. Çünkü 1990'lı yıllarda, 2000'li yılların başında hep böyle yaptılar ve hedeflerine ulaştılar. İşler umdukları gibi gitmedi, çünkü Türkiye eski Türkiye değil." dedi. Erdoğan, "Türkiye'nin ekonomik ve siyasi ölçekleri büyüdü, genişledi. Öyle 5-10 milyar dolarlık spekülasyonlarla, arkası boş tehditlerle, diplomatik ayak oyunlarıyla istikrarı bozulacak bir Türkiye hayaliyle harekete geçenler hezimete uğradılar." diye konuştu.