Emlak 05.09.2018 10:28 Güncelleme: 05.09.2018 10:34

"Türkiye İçin Kazanç Vakti" Son Fırsat

Gayrimenkul sektörünün Türkiye'nin geleceğine ve güçlü ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak hayata geçirdiği "Türkiye için Kazanç Vakti" kampanyası yoğun ilgi görüyor.  Yoğun talep hakkında görüşlerini dile getiren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, Ev almak isteyenler için büyük bir fırsat ve herkes tarafından iyi değerlendirilmeli' dedi.
"Türkiye İçin Kazanç Vakti" Son Fırsat

“Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına dair detayların 28 Ağustos 2018’de açıklanmasının ardından geçen bir hafta süre zarfında Emlak Konut’un satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşandı.

Yoğun talep hakkında görüşlerini dile getiren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, “Kampanyanın Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından açıklanmasından sonra vatandaşlarımız hızlı hareket ederek bizlere satış ofislerimizden, çağrı merkezlerimizden ve web sitemiz üzerinden ulaşmaya başladı. Kampanyanın ilk haftasında Emlak Konut’un web sitesine 1 milyon 500 bininin üzerinde görüntülenme olurken 30 binin üzerinde kişi çağrı merkezimizi arayarak telefonla bilgi aldı. Satış ofislerimizi ise bir hafta içirişinde 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti. Bu ilginin neticesinde daha ilk haftadan Emlak Konut projelerine gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu düşünüyoruz. Kampanyanın sonunda ise 3 milyar TL civarında 2.500-3.000 bağımsız bölümünün satışını öngörüyoruz. Bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde gösterilen bu yoğun ilgiden oldukça memnunuz. Okulların da açılmasıyla ilgi artacak dolayısıyla da bu ilgi hızlıca satışa dönecektir.

Biz ülkemize güveniyoruz

Kampanyanın cazip koşulları hakkında da bilgi veren Hakan Gedikli, “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyası ile dövizini veya altınını Türk Lirasına (peşinat) çevirerek konut satın alanlara kaçırılmayacak yatırım fırsatları sunuyoruz. Bu çerçevede kampanyadan yararlananların yatırımları 1 yıl boyunca güvence altına alınacak. Diğer bir ifadeyle biz ülke ekonomimize güveniyoruz ve olası bir kur farkında vatandaşın yatırımının değerini koruyoruz.

Kampanyada ayrıca, satış bedeli üzerinden yüzde 10 indirime ek olarak indirimli satış bedeli üzerinden sadece yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar 0,98 vade farkı ile bankasız ve kefilsiz konut sahibi olmayı kolaylaştırıyoruz. Aslında bu 0,98’lik oran ara ödemelere vade farkı uygulanmadığından dolayı 0,84 olmaktadır. Sözleşme tarihinden itibaren 12 ve 24’üncü aylarda yüzde 15’lik ara ödemelerin yapılacağı kampanyada, diğer yandan borcunun tamamını 6. Aydan 12. Aya kadar olan sürede ödemek isteyenlere de çok cazip fırsatlar sunuyoruz.

Tüm bu fırsatları bir arada değerlendirdiğinizde ülke ekonomimize katkı sağlamak için kenetlendiğimiz bu günlerde konut sahibi olmak isteyenlere tarihi fırsatlar sunuyoruz.  Kampanya sadece Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımız için değil yurt dışında yaşayan gurbetçilerimiz açısından da önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bu bir satış yöntemi

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına, 'aslında buna kampanya demek istemiyorum benim için bu bir satış yöntemi." diyerek, sözlerine şöyle devam etti. "Bugünden sonra gayrimenkul yukarı doğru bir ivme kazandı. Eğri yukarı doğru döndü, bu dönüşü yakalamak bir fırsat. Ev sahibi olmak isteyen için büyük bir fırsat. Herkesin iyi değerlendirmesi gerektiğini söylemeliyim. Bu aslında son fırsat.  Bir daha böyle bir indirim fırsatı olurmu, sanmam" dedi.

38 prestijli Emlak Konut GYO projesinde 12.000 bağımsız bölüm

Emlak Konut’un 38 projesinde geçerli olan kampanya, İstanbul, Ankara, Kocaeli, Konya, Denizli, Nevşehir ve Niğde’de bulunan toplamda 12.000 bağımsız bölümün yüzde 25’ini kapsamaktadır.

Kampanyaya dahil olan projeler ise şu şekilde: Avrupark Hayat, Büyükyalı, Cer İstanbul, Ebruli Ispartakule, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Karat 34, Koordinat Çayyolu, Köy, Merkez Ankara, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Ofis Karat Bakırköy, Semt Bahçekent, Tem 34, Temaşehir, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Validebağ Konakları, Yeniköy Konakları İstanbul, Başkent Emlak Konutları, Gebze Emlak Konutları, Körfezkent Çarşı, Kuzey Yakası, Niğde Emlak Konutları, Nevşehir Emlak Konutları, Esenler Emlak Konutları, Avangart, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, İdealist Cadde, Sofa Loca, Allsancak, Evora İzmir, Düşlervadisi, Tual Artı, Tual Bizimmahalle.