Magazin 23.04.2018 02:00 Güncelleme: 23.04.2018 01:15

"Türkiye'nin Aslanları"nı Tanıttı

Tuğba Ekinci, Arfin'e giden Türk askerlerine armağan ettiği 'Türkiye'nin Aslanları' şarkısının klip tanıtımını önceki akşam Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.
"Türkiye'nin Aslanları"nı Tanıttı

Harp Malülü Gaziler Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği tarafından düzenlenen geceye çok sayıda gazi ve şehit aileleri katıldı. Kendisine 12 yıl önce hediye edilen asker kıyafetiyle sahneye çıkan Tuğba Ekinci, şarkının anonim bir eser olduğunu belirterek “Şarkı marş olduğu için önce acaba olabilir mi diye düşündük. Tam bir yıl oldu ve başardık” dedi.

 Halk tarafında olumlu geri dönüşler aldığını vurgulayan Tuğba Ekinci, “Bu özel bir şarkı. Barlarda çalınsın diye yapmadım. Görev yapan askerlerimiz moral bulusun diye yaptım. Çok dikkatli ve düşünerek hareket ettim. Her şey bayrağımız için. Güzel vatanımız için” ifadelerini kullandı.

 “Her Şey Parayla Oluyor”

 Tuğba Ekinci, Zeytin alı Harekatı’na destek vermek için Hatay’a giden ünlü isimleri de eleştirdi. Mehmetçiğe destek olmak için toplu halde Hatay’a gitmeye gerek olmadığını söyleyen Ekinci, “Askerin yanında olmak için bir şarkı yaparsınız. Bir Ozan’la birlikte klipte oynarsınız. Kesenin ağzını açarsınız. Her şey parayla oluyor. Paranız varsa her yere mesajınız gider. Biz bu projeye her şeyimizi verdik. Bayağı bir para harcadık. Yardımlar söylenmeden yapılır gösterilmeden ama faaliyetler gösterilebilir. Askerlerin yanına gitmeniz gerekmiyor. Bu tip şarkılar yapınca askerler sizinle oluyor zaten” diye konuştu.

 “Askerlerin Kraliçesiyim’

 Bu tarz konserlere devam edeceğini belirten Tuğba Ekinci, “Askerlerin kraliçesiyim. Yusuf’ta (Yusuf Güney) güzel bir şeyler yapmaya çalışıyor. Onu kutluyorum ama benden başkasını benimsemezler. Bu konuda iddialıyım.” dedi.