Magazin 06.12.2019 00:30

TÜRKİYE'NİN YENİ GENÇ SESİ BARAN SERTKAYA'NIN İLK SINGLE'I PİYASADA

Türkiye'nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen "Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması"nda yaklaşık 6 bin 800'ü aşkın kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Baran Sertkaya'nın ilk single'ı "Hiç Kalma", tüm dijital platformlarda yayınlandı.
TÜRKİYE'NİN YENİ GENÇ SESİ BARAN SERTKAYA'NIN İLK SINGLE'I PİYASADA

 

4 Aralık 2019 – Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone’un Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”nın birincisi Baran Sertkaya, ilk single çalışması “Hiç Kalma” ile dinleyicisiyle buluştu.

Türkiye’nin ilk online müzik yarışmasında yaklaşık 6 bin 800’ü aşkın kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Baran Sertkaya, yarışma boyunca Simge, Buray ve Tarık Sezer’den koçluk alma fırsatı yakaladı. 24 yaşındaki şarkıcı, yarışma sonrası yoğun bir prodüksiyon sürecine girerek “Hiç Kalma” isimli bir şarkı hazırladı. “Hiç Kalma”, GNL etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Baran Sertkaya duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Benim için eşsiz bir deneyim oldu. Yarışmada Buray, Simge ve Tarık Sezer’le çalışmak büyük şanstı. Güzel bir single hazırladık. Çok saygı duyduğum müzisyenler şarkımıza destek oldu. Dinleyicilerimizin beğeneceğini umuyoruz. Heyecanlıyım. Vodafone FreeZone ailesine ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim.”

Kayıtları Vodafone FreeZone Stüdyo, Ozinga Production ve Ozan Doğulu Production stüdyolarında tamamlanan “Hiç Kalma”nın sözleri ve bestesi Öze Bade Derinöz’e ait. Aranjörlüğünü Çağrı Telkıvıran’ın üstlendiği şarkıda, gitarda Doğukan Aydın, yaylılarda İstanbul Strings, back vokalde Çağrı Telkıvıran, vokal kayıtlarında Utku Ünsal ve Aliş Kaygusuz, mix ve masteringte Özgür Yurtoğlu, Baran Sertkaya’ya destek oldu.

“Hiç Kalma” şarkısı için bir klip de çekildi. Çekimleri Ümraniye Film Platoları’nda tamamlanan klibin yönetmenliğini ve fotoğraf çekimlerini İmre Haydaroğlu üstlendi. Klipte Baran Sertkaya’ya genç model Petra Radovic eşlik etti. Şarkının kapak tasarımı ise Funda Kahya’ya ait.