Vakıf Katılım web
Magazin 18.08.2018 02:00 Güncelleme: 17.08.2018 17:54

Türkiye'ye 'Filofobik'in Ne Demek Olduğunu Öğreteceğiz

Yapımcılığını Pusula Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ömer Can'ın oturduğu Dünya Hali filminin çekimleri son hızla devam ediyor.
Türkiye'ye 'Filofobik'in Ne Demek Olduğunu Öğreteceğiz

Önceki akşam Kalamış'ta yapılan çekimler sırasında filmin başrol oyuncuları Murat Dalkılıç, Eren Hacısalihoğlu, Serenay Aktaş ve Melis Sözen muhabirlerin sorularını yanıtladılar.

Murat Dalkılıç, "Bu senenin en renkli ve tatlı filmi olacağına inandığım Dünya Hali, heyecan, aşk ve sakarlık dolu romantik komedi işi oldu. Filmde ben sevdiği kızla iletişim kurabilmek için filofobik bir adam rolünü yapan 'Serdar' karakterini canlandırıyor. Türkiye’ye filofobiğin ne demek olduğunu öğreteceğiz" dedi.

Filmin yönetmeni ve yapımcısı Ömer Can ise filmin geçmişten özlediğimiz sevgi ve aşkı gözler önüne sereceğini söyledi.

Dünya Hali filminde hayat dolu enerjik ve dergide çalışan 'Gizem' karakterini canlandıran Melis Sözen, "Gizem’in asıl hayali dergi yerine gazetede çalışmak. Asıl hayaline adım atabilmek için özel bir konu araştırırken, Serdar ile denk geliyor. Böylece tatlı serüvenleri başlıyor. Tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Çekimlerimiz çok keyifli geçiyor" şeklinde konuştu.

Film için 6 saat boyunca saçını Afrikan modeli şeklinde ördüren Serenay Aktaş, "Saçlarımın bu hale gelmesi için ateşle yakıldı. Bu sırada yanma tehlikesi de geçirdim ama bu karakter için değdi. Filmde 'Masal' karakterini canlandırıyorum. Kadıköy’de barmen olarak çalışan Masal aykırı bir tip. Her genç kız gibi içinde evlilik hayali kuruyor" diye konuştu.

Filmde Batu karakterine hayat veren Eren Hacısalihoğlu ise "Tüm oyuncular birbirimiz tanıyorduk. Çok keyifli ve güzel çalışıyoruz. Bu işten önce 2 sene bir dönem dizisi projesinde çalıştım. Onun üzerine bu değişkenlik çok iyi geldi" dedi.

'LÜZUMSUZ KONULARI CEVAPLAMIYORUM'

Şarkıcılığın yanı sıra oyunculukta da iddialı olduğunu söyleyen Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel'le ilgili tüm soruları "Bu proje dışında, özel hayatımla ilgili soruları cevaplamak istemiyorum. Her şey güzel, ilginiz için çok teşekkür ederim" yanıtını verdi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın sevgilisi Hande Erçel hakkında yaptığı 'Bıktım bu bazlamadan' şeklinde yaptığı açıklamayı soran muhabirlere Dalkılıç, "İşim dışında lüzumsuz olan konuları özellikle cevaplamıyorum. Teşekkür ederim, çok mersi" yanıtını verdi.