Magazin 17.07.2019 00:30

TÜRKÜLER ZİRVEDEN YANKILANDI...

Tokar yaylası şenlikleri kapsamında Alanya'da sahne alan Sevcan Orhan muhteşem bir konsere imza attı.
TÜRKÜLER ZİRVEDEN YANKILANDI...

Ünlü sanatçı iyileşmesinin ardından çıktığı ikinci konser olan Tokar Yaylası Yaz Şenliklerinde sevilen parçalarını 1800 rakımda seslendirdi. “Arabım Fellahi” adlı parçayla konser alanını dolduran seyircileri selamlayan ünlü sanatçı gerek sesiyle gerekse güçlü yorumuyla sevenlerinden tam not aldı. Konserinin ilk bölümünde hayranlarından gelen geçmiş olsun dileklerine “Şeytanın bacağını kırdım. Sizlerin karşısında olmaktan gurur duyuyorum, bu benim hastalıktan sonra ikinci konserim” sözleriyle karşılık veren Sevcan Orhan, ardından "Erik Dalı" ile etkinlik alanını ayağa kaldırdı.

SEVCAN SÖYLEDİ HAYRANI OYNADI

Şarkının nakaratında seyirciler arasından seçtiği yaşlı bir hayranını sahneye davet eden Orhan onu elini öperek karşıladı. Yaşlı hayranı ile çifte telli oynayan başarılı sanatçı misafirini sahneden uğurlarken “Rahmetli dedem de dans etmeyi çok severdi, düğünlerde genelde nerde çok hanımefendi varsa orda oynardı” diyerek etkinlik alanını dolduran seyircileri kahkahalara boğdu.

Konserin ikinci bölümüne hayranlarının istek parçalarını peş peşe seslendiren sanatçı sahne kıyafetiyle de göz kamaştırdı. Repertuvarında Sezen Aksu şarkılarına da yer veren Sevcan Orhan sahneden Sezen Aksu'nun doğum gününü kutlamayı unutmadı.

MİNİK HAYRANI DUYGULANDIRDI

Yaklaşık beş bin kişinin katıldığı şenlikte son olarak “Beyaz giyme toz olur” adlı eseri okuyan ünlü sanatçı “Biz insan ayrıştırmıyoruz, insanları birleştirmeye çalışıyoruz. Bunu da elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce türkülerle yapmaya çalışıyoruz” dedi. Finade minik bir hayranı tarafından kendisine el apımı bir kolye hediye edilen Sevcan Orhan, hayranının ''İyileşmene çok sevindim. Her gece uyumadan senin türkülerini dinliyorum.'' sözleri karşısına ise duygusal anlar yaşadı. Gözlerinin dolduğu dikkatlerden kaçmayan Sevcan Orhan, ''Sen ve senin gibi kardeşlerim olduğu sürece bana hiç bir şey olmaz evel Allah.'' diyerek minik hayranına sarıldı.