Spor 19.02.2019 12:56 Güncelleme: 19.02.2019 13:39

Şampiyonlar Ligi'nde Sahne Cüneyt Çakır'ın

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam, TSİ 23.00'te 2 maç oynanacak.
Şampiyonlar Ligi'nde Sahne Cüneyt Çakır'ın

Messi'nin dönüşü ile ivmesini yükselten Barcelona, Fransa'da Olympique Lyon'un konuğu olacak. Bu karşılaşmada FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaparken, dördüncü hakem olarak Halis Özkahya görev yapacak. Hollanda'dan Danny Makkelie ve Kamphuis Jochem VAR sistemini yönetecek.

İki takım daha önce Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta karşılaştı. Barcelona 4 kez galip gelirken 2 maç beraberlikle sonuçlandı. Katalanlar, Lyon ile oynadığı maçlarda 16 gol atarken 7 gol yedi.

Geçen sezonun finalisti Liverpool, ilk maçta Bayern Münih'i Anfield'da konuk edecek. Karşılaşmayı, İtalya'dan Gianluca Rocchi yönetecek. Rocchi'nin yardımcılıklarını Filippo Meli ve Matteo Passeri yapacak. Paolo Valeri'nin dördüncü hakem olacağı maçın VAR sistemini, Massimiliano Irrati ve Marco Guida kontrol edecek. 

Liverpool ve Bayern Münih, daha önce bu organizasyonda 5 kez karşılaştı. Takımlar, 1'er galibiyet ve 3'er beraberlik aldı. Liverpool rakip fileleri 5 kez havalandırırken, Bayern ise 6 gol kaydetti.