Magazin 13.02.2019 00:30

Uludağ'ın da Yıldızı...

Kış sporlarının beyaz dünyası ile eğlencenin renkli dünyasını  buluşturan Whitefest'in coşkusu giderek yükseliyor.  TikTok'un ana sponsorluğu ve Skoda iş birliğiyle gerçekleşen Uludağ'ın en renkli festivali, 9. gününde de hız kesmedi.  
Uludağ'ın da Yıldızı...

Rezervasyonların bir gün öncesinden kapandığı Yıldız Tilbe konserinin başlamasına saatler kala etkinliğin düzenlendiği otelde uzun kuyruklar oluştu.YILDIZ TİLBE'' GENÇLER İLE BİR ARADA OLAMAKTAN

MUTLULUK DUYUYORUM'

Sahne  öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Tilbe' 'Geçen yılda Whitefest' te sahne aldım. Davet edildiğimde asla hayır demeyeceğim etkinliklerden biri Whitefest... Gençlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum '' dedi.

''SONU MUTLU BİTİYOR' '

İstanbul Bostancı Gösteri Merkezinde verdiği son konserde, sahneye geç çıktığı ve röportaj vermediği için eleştirilen Yıldız Tilbe ''Hasta olduğum için böyle bir hadise yaşadık. Sevenlerimin affına sığınıyorum. Odamın penceresini  bile açamıyorum. Hastalığım hala devam ediyor. '' diyerek mazeretini dile getirdi. Yapılan eleştiler ve tepkiler hakkında ise ünlü sanatçı '' Olabilir. Övgü kadar eleştiride bu işin bir gerçeği. Saygı duyuyorum. Haklı eleştirileri elbette dikkate alıyorum. Beraber eğleniyoruz, sonu mutlu bitiyor hikayenin'' dedikten sonra basın mensuplarına teşekkür ederek sahnenin yolunu tuttu. 

Programına sevilen parçalarından '' Delikanlım'' ile başlayan başarılı sanatçı, sahne enerjisi ve kendine özgü danslarıyla geceye damga vurdu. Hayranları ile beraber şarkı söyleyen Tilbe, konserinin sonlarına doğru oyun havaları ile devam etti. Yaklaşık iki saat boyunca muhteşem bir performans sergileyen güzel sanatçı ''Vazgeçtim'' şarkısı ile sevenlerine veda etti.