Magazin 18.09.2019 00:30 Güncelleme: 17.09.2019 19:01

Ümit Yaşar "BETER OL" ile döndü

Fantezi arabesk müziğin güçlü sesi Ümit Yaşar, 2 yıllık aranın ardından yeni bir single hazırladı. "Beter Ol" adlı çalışma, Melodi Müzik tarafından müzikseverlerin beğenisine sunuldu.
Ümit Yaşar

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı mezunu olan ve profesyonel müzik yaşantısını 22 senedir sürdüren Ümit Yaşar, son olarak 2017 yılında yayınladığı “Derya” şarkısıyla büyük ses getirmişti. Fantezi arabeskin güçlü sesi, 2 yıllık aranın ardından iddialı bir çalışmayla geri döndü.

TARİHİ KERVANSARAY’DA KLİP
Ümit Yaşar’ın yeni şarkısı “Beter Ol”, Melodi Müzik tarafından dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Söz ve müziği Okay Barış’ın imzasını taşıyan şarkıya video klip de çekildi. Yönetmen koltuğunda Yusufcan Özbilen’in oturduğu klibin çekimleri Büyükçekmece’deki tarihi Kervansaray’da yapıldı. Ümit Yaşar’a 8 kişilik kadın orkestranın eşlik ettiği klip, müzik kanallarında ve dijital mecralarda yayına girdi.
AVRUPA TURNESİNE ÇIKIYOR
Çok sayıda farklı enstrüman çalabilen Ümit Yaşar, aynı zamanda neyzen ve müzik öğretmeni. Daha önce Amerika ve Avrupa ülkelerinde konserler veren sanatçı, şimdilerde yeniden Avrupa turnesine çıkmaya hazırlanıyor. Ümit Yaşar, yakında Avrupa şehirlerini dolaşarak gurbetçilerle bir araya gelecek.