Halkbank web
Ekonomi 09.10.2019 15:48

UNIQ Hall'den sanat dolu kokular yükseliyor

UNIQ Hall İşletmecisi Pangea, kaliteli kokunun adresi Scentlinq işbirliği ile sanatı kokularla birleştirerek yepyeni deneyimlere kapı açıyor
UNIQ Hall'den sanat dolu kokular yükseliyor

Türkiye’nin en önemli kültür sanat adreslerinden biri olan UNIQ Hall, sanat için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezonda sanatseverlerin farklı dünyalara adım atabilmesi ve akılda kalıcı deneyimler yaşayabilmesi için Türkiye’nin en önde gelen kurumsal koku markalarından Scentlinq işbirliği gerçekleştiren Pangea, salonlarını ve fuaye alanlarını eşsiz kokularla donatacak.

Türkiye’de başladığı macerasını kırkın üzerinde ülkeye taşıyarak uluslararası markalar tarafından da yoğun talep gören Scentlinq, aynı zamanda Four Seasons Hotel, Qatar National Bank, Vakko, Tommy Hilfiger, İpekyol, Caeser’s Palace Las Vegas Hotel & Casino ve Hong Kong Havaalanı gibi birçok mekanı kokularıyla donatıyor.  Uluslararası ticari başarıların yanı sıra şirket kültürlerinde sosyal sorumluluk ve çevre duyarlılığına oldukça önem veren marka; sosyal yardımlar, sanatsal faaliyetlere destek, hayvan kurtarma ve barındırma gibi yardımlarla ticari başarılarının bir kısmını müşterileriyle paylaşmaktan mutluluk duyuyor.

Şirket kültürlerinin önemli bir parçası olan sanatsal faaliyetlere desteğin bir parçası olarak bu kez de tiyatroya dokunan Scentlinq, sanat ve eğlence tutkunu ziyaretçilere özel yaratılacak kokular ile duygu hafızalarını da derinden etkileyerek masalsı sanat yolculukları sunacak.

Kültür sanat için farklı adımlar atma misyonuyla her gün kendisini geliştiren Pangea, yeni işbirlikleri ve çalışmalarını sürdürecek.