Vakıf Katılım web
Magazin 31.03.2016 13:00

Ünlü çift boşandı

Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’ oyunuyla tiyatro sahnesinde yer alan Ayçin İnci’nin üç yıl önce nikah masasına oturduğu Serdal Genç’le gizlice boşandığı ortaya çıktı.  YENİBİRLİK - Beş yıl evli kaldığı Ahmet Mümtaz…
Ünlü çift boşandı

Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’ oyunuyla tiyatro sahnesinde yer alan Ayçin İnci’nin üç yıl önce nikah masasına oturduğu Serdal Genç’le gizlice boşandığı ortaya çıktı. 

YENİBİRLİK - Beş yıl evli kaldığı Ahmet Mümtaz Taylan’dan boşandıktan sonra yeniden evlenen oyuncu “Serdal Bey’le bir yıl önce karşılıklı anlaşıp resmi olarak evliliğimize nokta koyduk” dedi. İkinci evliliğinde de mutluluğu yakalayamayan İnci konuyla ilgili şöyle konuştu: “Hiçbir zaman özel hayatımla gündemde olmak istemedim. O nedenle bu boşanmayı çok gizli tuttuk. Geçen yıl içerisinde evliliğimizi kurtarmak adına tekrar denemeyi düşündük ama vazgeçtik. Taraflar açısından küllenmiş bir durum oldu. Şu anda işimle ailemle ve dostlarımla ilgileniyorum.” Ayçin İnci, ilk eşi Ahmet Mümtaz Taylan'dan boşandıktan sonra Serdar Genç'le hemen evlenebilmek için 300 günlük "iddet" süresinin kaldırılması talebiyle mahkemeye başvurmuştu.