Magazin 20.07.2021 04:07

Ünlü DJ'ler ile Bayram Eğlenceleri Galia Bodrum'da

Yeme, içme ve eğlence dünyasının yeni markası Galia Sea Food, Türkiye'nin en gözde tatil beldelerinden Bodrum Göltürkbükü'nde yaza merhaba dedi.
Ünlü DJ'ler ile Bayram Eğlenceleri Galia Bodrum'da

 İş insanı Hakan Tunçelli ve ünlü şef Kahraman Altınkaya’nın sahibi olduğu Galia Bodrum, Türkbükü’ndeki Kuum Hotel & Spa’da açıldı. Denizden gelen lezzetleri ve ‘’Antik Mısır’’ mimarisinden esinlenen mimarisiyle dikkatleri çeken Galia Bodrum, Kurban Bayramı boyunca yerli ve yabancı DJ’lere ev sahipliği yapıyor.

19 Temmuz Pazartesi, Arefe Günü’nde DJ Umut Hizz’in performansı ile başlayan ‘’Bayram Eğlenceleri’’, Bayramın 1. Günü DJ Koray T ile devam edecek.

Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 21 Temmuz’da İstanbul gecelerinin en popüler DJ’lerinden Cüneyt Çilingiroğlu’nun setin başına geçeceği Galia Bodrum’da 22 Temmuz’da ise Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde tatilciler DJ Veleyle’yle dans edip eğlenecek.
DJ kabininde çaldığı kanun, saz ve elektro gitar ile gerçekleştirdiği özel performanslarıyla İbiza, Tulum ve Bali’de fenomen olan dünyaca ünlü DJ Allen Hulsey, Kurban Bayram’ının dördüncü günü olan 22 Temmuz’da eğlenceli saatler yaşatırken, yaz boyunca her Cuma ve Cumartesi Galia Bodrum’da olacak.