Magazin 03.12.2021 15:20

Ünlü İş İnsanı Rizgar CZN Burak markasını Londra'dan başlayarak dünyaya açıyor

Ünlü İş İnsanı Rizgar Sak CZN Burak markasını Arap ülkelerine açmış ve Katar'da büyük yankı getirmişti. Rizgar Sak şimdilerde CZN Burak markasını Londra'dan başlayarak Avrupa'nın birçok ülkesine taşımak için kolları sıvadı.
Ünlü İş İnsanı Rizgar CZN Burak markasını Londra'dan başlayarak dünyaya açıyor

Ünlü İş İnsanı Rizgar Sak CZN Burak markasını Arap ülkelerine açmış ve Katar’da büyük yankı getirmişti. Rizgar Sak şimdilerde CZN Burak markasını Londra’dan başlayarak Avrupa’nın birçok ülkesine taşımak için kolları sıvadı. Londra’da CZN Burak markasını açacak olan Dives Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rizgar Sak; ‘’Türk mutfağı dünya tarafından sevilen bir mutfak. Arap ülkelerinde başladığımız zaman ciddi bir rağbet görmeye başladık. Yemek ile sanatın damakta buluştuğu böyle güzel bir markayı Avrupa’ya taşımak aynı zamanda kültür turizmine büyük bir katkıda bulunmaktadır. CZN Burak markasıyla Londra başta olmak üzere Avrupa’nın birçok ülkesine şubeler açmaya devam edeceğiz. Bu da beraberinde iş istihdamını hafifletecek. Kendi bünyemizde de personeller eğitim markalarımızda yer vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Ünlü İş İnsanı Rizgar Sak, CZN Burak ve Huqqabaz markalarıyla Körfez Arap ülkelerinde elde ettikleri başarılardan sonra dünya genelinde ilgi odağı haline geldi. Eylül 2021’de Google’da en çok arananlar listesinde yer alan başarılı iş insanı Rizgar Sak aynı zamanda Dives Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Dubai’de yaptığı başarılı işlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren Rizgar Sak; ‘’Yaptığımız projelerin başarıya ulaştığını görmek mutluluk verici. Yaptığımız her başarıyı sosyal sorumluluk projeleriyle taçlandırmak en büyük misyonumdur’’ dedi.

DİVES Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rizgar Sak Kimdir?

20 Ekim 1976 doğumlu olan Rizgar Sak, 1980'li yılların sonundan itibaren Erbil'de faaliyet gösteren aile şirketi aracılığıyla yeme-içme ve halı ticareti sektörünün içinde yer almaktadır.
Kariyerine 1995 yılında kardeşleriyle birlikte aile şirketini devralarak, küresel olarak büyütme ve şubelerini daha da genişletme vizyonuyla başladı. İlerleyen yıllarda gayrimenkul, ticaret, lojistik, otel yönetimi, müşteri hizmetleri gibi çeşitli sektörlerde ve Türkiye, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli olarak faaliyet göstermeye devam etti.

Sak, Dubai'nin önde gelen yiyecek-içecek şirketlerinden biri olan ve CZN Burak markası için kilit bir pazar olan Körfez Arap Ülkeleri coğrafyasında büyüme vizyonuyla 2020'de Dives Holding' i kurdu.
Kurumsal sosyal sorumluluğa gönülden inanan Sak, yüksek potansiyelli öğrencileri destekleyerek, eğitime ağırlık vererek, sosyal açıdan daha bilinçli bir iş modeli oluşturmaya yönelik birçok hayır projesinde yer aldı. Çeşitli yardım kuruluşlarına düzenli gıda bağışlarının yanı sıra burslarla da bu bilinci sürekli olarak pekiştirdi.
Rizgar Sak, Dives Holding'de başkan olarak yaptığı yeni çalışmayla, kariyeri boyunca vaaz ettiği aynı değerleri paylaşan popüler markaları şirket bünyesine katarak toplulukların yararlanabileceği daha sürdürülebilir bir iş modeline de zemin hazırlıyor.